La Generalitat guardona quatre comerços centenaris del Maresme

Dos han estat premiats per més de 150 anys en actiu

Forn de pa Enric Solà
El forn de pa Enric Solà de Tiana ha estat un dels premiats | Twitter (@Esquerra_tiana)

La Generalitat de Catalunya ha guardonat quatre establiments del Maresme per la seva trajectòria centenària. En concret, el  Forn de Pa Enric Solà, de Tiana, i la Merceria Ros, de Vilassar de Dalt, són els que han estat premiats amb els Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris, en reconeixement a la seva trajectòria de més de 150 anys.

La Pastisseria la Lyonesa, d’Arenys de Munt, i el forn pastisseria Ca l’Andreu, de Sant Cebrià de Vallalta també han estat premiats amb aquestes distincions, en aquests casos pels seus 100 anys en actiu. En total, la Generalitat ha atorgat aquests premis a 28 establiments comercials i 2 mercats en actiu amb 100 o més anys d’antiguitat, i a d’altres 15 comerços amb 150 o més anys d’història. 

Els guardons són distincions a establiments amb més de 100 anys

Premis Comerç i Establiments Centenaris 2019
Premis Comerç i Establiments Centenaris | Twitter

Els Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris distingeixen els establiments i Mercats Municipals en actiu que al llarg de més de 100 anys han ofert un servei de qualitat i personalitzat als seus clients, tot adaptant-se als canvis en les necessitats de compra de la ciutadania que s’han anat produint al llarg de la seva trajectòria professional.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari