El genet espanyol Juan Matute, de 22 anys, en estat greu per un vessament cerebral

El jove ha hagut de ser operat d'urgència

El genet espanyol de 22 anys Juan Matute
Juan Matute està ingressat en estat greu | Instagram

El jove genet espanyol, Juan Matute, de 22 anys, està ingressat a l'Hospital de la Pau de Madrid amb pronòstic greu després d'haver patit un vessament cerebral. Paula, la germana del jove esportista, ha estat qui ha publicat un missatge al seu compte d'Instagram informant de l'estat de salut de Juan. Una notícia que ha sorprès a tothom perquè es tracta d'un jove esportista, sa i amb bons hàbits.

Matute feia dies que es trobava malament a causa de mals de cap però no li va donar molta importància, segons afirma la revista 'Horselife.es'. El seu estat va empitjorar aquest dimarts quan el genet es va sentir indisposat en baixar del cavall i va perdre el coneixement. Tot seguit va ser ingressat al centre hospitalari.

El TAC que se li va realitzar no va ajudar a esclarir en quin punt s'havia produït l'hemorràgia, motiu pel qual s'ha decidit procedir a l'operació. Segons la revista citada, a Matute se li ha realitzat una cirurgia que ha durat més de tres hores .

La germana de Juan Matute ha compartit la notícia a les xarxes

La germana del genet espanyol explicava en la seva publicació d'Instagram que: «El meu germà Juan ha patit un vessament cerebral, és aviat per saber la causa. Més que mai us demano a tots unió i que reseu pel meu germà, necessita tots i cadascun de les vostres pregàries». I afegia: «Germanet sé que no pots ni llegir-me ni escoltar-me però t'estimo moltíssim, sortiràs d'aquesta».

Paula Matute també ha olgut agrair el suport que està rebent la família en aquests moments tan complicats: «De part de la meva família i de part meva, agrair-vos tots els missatges i trucades, a hores d'ara no trobem la força per parlar molt», escrivia a les seves xarxes socials. El genet, gran promesa de l'hípica espanyola, és fill de Juan Matute Azpitarte, genet olímpic a Barcelona' 92, Atlanta' 96 i Sydney 2000. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In behalf of my family as well as myself I would like to thank you all for the messages and calls, however we are incapable to speak much at this time. La meva brother Joan is suffering from severes brain bleeding and he is in critical condition, the causi is yet unknown. More than ever I ask that we all unite, menja together to give my brother the strength he needs to battle. I know you can not read this or hear em but I love you brother, you will make it out of this. . . De part de la meva família i de part meva, agrair-vos tots els missatges i trucades, a hores d'ara no trobem la força per parlar molt. El meu germà Joan ha patit un vessament cerebral, és aviat per saber la causa. Mes que mai us demano a tots unió i que pregueu pel meu germà, necessita tots i cadascun dels vostres pregàries. Germanet es que no pots ni llegir-lo ni escoltar-me però t'estimo moltíssim, sortiràs d'aquesta

Una publicació compartida de Paula Matute Guimón (@paula_matute_guimon) el


Comentaris

envia el comentari