Imatge de Gerard Piqué amb un cartell de Kerad Holdings de fons.

Gerard Piqué es gasta una milionada per comprar un solar i fer-hi un hotel de luxe

Per 50 milions d'euros, l'empresa del futbolista fa una inversió important en una de les zones de més projecció urbanística de Màlaga | El solar l'explotarà Hotels Melià

Gerard Piqué torna a ser notícia per un moviment financer del seu holding empresarial. Com peix a l'aigua, el defensa persevera en l'activitat empresarial en paral·lel al futbol. La companyia, Kerad Holding, que dirigeix el seu pare, Joan, ha comprat per vint milions d'euros un terreny a Màlaga, on construirà un hotel de cinc estrelles.

El solar, ocupat per l'antic cinema Andalusia, s'ha traspassat en una notaria de Madrid. Ara s'hi construirà un establiment hostaler, que explotarà la cadena Melià. Una operació, doncs, que s'executa a tres bandes, i que en total supera els 50 milions d'euros. I és que també inclou el preu de la construcció del nou edifici.

Segons el 'Diario Sur', que ha publicat la notícia, la firma davant el notari es va allargar durant hores donada la complexitat i el cost de l'operació. Hi van ser presents els propietaris del solar, la representació de la cadena hostalera i un apoderat de la família Piqué.

La inversió cau a un dels llocs més turístics i amb potencial de Màlaga

Amb la firma de l'acord es fa una inversió important en una de les zones de més projecció urbanística de Màlaga. Es tracta de l'entorn de la plaça de la Merced i el carrer Victòria, que concentra el solar dels antics cinemes Astoria, Victòria i Andalusia.

Alhora, Kerad Holding diversifica les seves inversions, i al temps, Hotels Melià arriba a Màlaga. A la Costa del Sol ja hi té diversos establiments, però la companyia encara no havia aconseguit crear cap projecte a la capital.

Un espai que ha fet molts tombs els últims anys

De fet, el passat més recent de l'enclavament de l'hotel, ubicat al centre històric de Màlaga, ha patit diversos girs. Ha passat de ser un cinema a equipament públic, ha patit expropiacions i ha estat enmig de litigis judicials. Es va incendiar el 2014, i el 2017 va ser comprat per la propietat actual, que hi volia construir un hotel.

Si més no, s'han localitzat nombroses restes arqueològiques que amb altres factors han deixat en punt mort l'explotació hostalera, que havia de gestionar Room Mate. En aquest sentit, la família Piqué té per davant uns anys més senzills, amb menys intensitat en les excavacions i menys tramitacions burocràtiques.