Gerard Piqué, amb la samarreta del Barça

Gerard Piqué negocia comprar el Gimnàstic de Manresa

A part del futbolista, hi ha dues empreses més interessades en el club

No fa encara un any que Gerard Piqué va comprar el FC Andorra i ja corren rumors sobre la propera adquisició que vol fer el defensa barceloní. El diari 'Sport' publicava fa dos dies que Piqué s'havia fet amb el club del Bages, però fonts oficials desmenteixen aquesta informació. El president actual del Manresa, Dario Riera, assegura que «Gerard Piqué no ha comprat el Gimnàstic», encara que «és cert que hi ha negociacions, com també amb altres dues empreses, una a nivell estatal i una altra de xinesa».

Des que Piqué va comprar l'equip andorrà, la millora i el rendiment del club han estat notables, ja que ha passat de Primera Catalana a Tercera Divisió. El club manresà, on es va formar Guardiola, és considerat un club de futbol base amb molt de potencial i, per això, hi ha rumors sobre si l'equip de Manresa es convertirà en el club filial de l'Andorra.

A hores d'ara, però, el club del Bages té un acord preferencial amb el Reial Madrid, així que perquè el club fos la base del FC Andorra, s'hauria de desfer l'acord. No obstant, Riera afirma que el projecte «està molt verd, encara s'ha de parlar de moltes coses» i que en cas que Piqué vulgui adquirir el club,  la decisió haurà de ser aprovada per l'assemblea de socis

També et pot interessar...