Mestre va presentar ahir la seva dimissió irrebocable

Jordi Mestre dimiteix com a vicepresident esportiu del Barça

Mestre feia cinc anys que ocupava aquest càrrec i nou al club

Jordi Mestre presentava ahir la seva dimissió irrevocable  com a vicepresident esportiu del Barça i màxim responsable de l'Àrea Esportiva. Aquesta dimissió no estaria relacionada amb el possible retorn de Neymar sinó que, segons 'Mundo Deportivo', el motiu haurien estat les discrepàncies amb l'àrea esportiva de la junta directiva, ja que portava molt malament les crítiques constants d'alguns dels seus companys de junta.

Tot el contrari de la relació que mantenia amb els encarregats dels fixatges de la direcció esportiva formada per Pep Segura, Éric Abidal i Ramón Planes que assegura que han fet i segueixen fent un molt bon treball, amb criteri i professionalitat, al Club blaugrana. És per això que Mestre s'indignava en veure que la gran feina que Grau, Segura, Abidal i Planes havien fet en els últims dies on havien venut a Gomes Cillessen i Denis per necessitat era criticada un cop més per la junta.

L'últim acte de Mestre

La marxa de Mestre arriba tot just quan comença a haver-hi més activitat en el mercat de fitxatges i precisament un acte de presentació va ser l'última aparició de Jordi com a vicepresident esportiu blaugrana. Aquest va tenir lloc ahir mateix quan es va fer la signatura del contracte de la nova jugadora de la secció femenina de futbol del Barça, Jenni Hermoso.

Jordi Mestre va entrar al Barçael 2010 i el gener del 2014 va ocupar el càrrec de vicepresident esportiu fins ahir. Durat aquests anys ha aconseguit professionalitzar el futbol femení i arribar a la final de la Champions.  Després de nou anys, Mestre abandona el club però ho fa com a  president del Gremi d'Hotelers de Barcelona tot substituint a Jordi Clos, un càrrec que ostentarà durant quatre anys. A més, el setembre inaugura el seu nou projecte l'Hotel Nobu, a la Torre Catalunya.

També et pot interessar...