Imatge de Gerard Piqué durant la presentació de la Copa Davis a Madrid

Piqué fa pública la seva nòmina: aquesta és la quantitat que cobra el central del Barça

El defensa blaugrana ho ha fet per desmentir una informació sobre els salaris que ha publicat TV3

Gerard Piqué ha fet públic aquest divendres la seva nòmina per desmentir una informació publicada el dia anterior per TV3 sobre els salaris més alts de la plantilla del FC Barcelona. Així mateix, el club blaugrana ha publicat un comunicat en què ha negat la notícia difosa al programa 'Onze' i ha confirmat que tant Piqué com Sergio Busquets i Jordi Alba van renunciar a part del seu sou el passat estiu.

En una piulada a Twitter, el central del Barça ha carregat contra el periodista Lluís Canut. «Personatges com aquest cobrant d’una televisió pública per defensar els seus amics. Aquí tens el 50% de la meva nòmina cobrada a 30 de desembre. Respecta’t una mica», ha escrit Piqué, acompanyant el text amb una fotografia amb un resguard bancari.

La imatge mostra un ingrés de 2.328.884,39 euros, amb el concepte 'nòmina' i amb data 30 de desembre.

Lluís Canut va assegurar que Piqué cobrava 28 milions d'euros bruts a l'any

El moviment de Piqué s'ha produït arran d'una informació que el periodista Lluís Canut va difondre al programa 'Onze'. En ella, va donar una llista dels jugadors de la plantilla que més diners ingressaven anualment. Segons la notícia, el central blaugrana era el que més cobrava, amb 28 milions d'euros anuals.

El FC Barcelona també ha sortit al pas d'aquesta informació, que també assegurava que Sergio Busquets era el segon jugador millor pagat amb 23 milions d'euros bruts a l'any. El Barça ha assegurat que «les quantitats a les quals fa referència la informació són errònies, no s'ajusten a la realitat», recordant que Piqué, Busquets i Jordi Alba van retallar-se el sou durant el passat estiu.

«És fals que els jugadors al·ludits només hagin diferit el 100% del seu salari. Els Srs. Piqué, Busquets i Alba van renunciar a part del seu sou quan van signar l'última renovació contractual el passat estiu».

El comunicat del club afegeix que «considerem improcedent, poc professional i que s'ha actuat amb mala fe quan s'ofereix aquesta informació com a certa i veraç i lamentem que es facilitin dades d’aquesta mena que afecten el dret personal dels jugadors i que mereixen, quan són certes, la més alta confidencialitat».