Primer pla de Carlos Marín

Parla la germana de Carlos Marín de Il Divo: la causa real de la seva mort

Carlos Marín, de 53 anys, va morir aquest diumenge en un hospital de Manchester

Aquest diumenge moria Carlos Marín, cantant espanyol del grup Il Divo, als 53 anys. Feia dies que estava ingressat en un hospital de Manchester i finalment no va poder superar la greu situació en què es trobava. Poques hores abans de la seva mort la seva germana Rosa feia unes declaracions en què rebutjava explicar el motiu de l'hospitalització.

Imatge promocional del quartet Il Divo
Quartet Il Divo, amb Carlos Marín al centre. | Cedida

Rosa Marín no va confirmar ni desmentir els rumors que indicaven que s'havia contagiat de coronavirus. Tot i això, nombrosos mitjans britànics ja han publicat la causa de la mort de l'artista.

Rosa, la germana de Carlos Marín, decideix parlar

Quan es va conèixer la notícia que Carlos estava ingressat a l'hospital Manchester Royal es va generar un enorme enrenou. Marín era molt estimat arreu del món i tenia nombrosos seguidors. Diversos mitjans britànics van informar que Marín es trobava en coma induït a causa de la Covid-19.

En aquest sentit, asseguraven que s'havia contagiat i que es va començar a trobar malament, motiu pel qual va anar al metge i va ajornar el concert que tenia previst fer el 22 de desembre a la Corunya.

A Espanya, el diari 'ABC' es va posar en contacte amb la germana de Carlos Marín. Rosa va confirmar que estava «ingressat en un hospital britànic. És cert que està en coma induït i vull afegir que està sota la cura de molt bons metges».

En aquest sentit, però, va rebutjar confirmar o desmentir que la causa de la seva situació fos el coronavirus. En aquest sentit, només va assenyalar que «està vacunat, però no farem més declaracions. És tot el que puc dir». Malauradament, hores després d'aquestes declaracions, Carlos Marín moria.

Després del traspàs de cantant, la seva família tampoc ha volgut revelar la causa de la seva mort. En aquest sentit, diversos mitjans han reiterat que la causa de la mort ha estat la Covid-19, que va provocar-li una infecció respiratòria que ha posat fi a la seva vida.

Encara més, el seu representant ha confirmat a TVE que Carlos Marín s'havia tornat a contagiar de coronavirus i que aquest ha provocat la seva mort. Segons sembla, ja ho havia patit en els primers moments de la pandèmia.

Precisament, Carlos va parlar d'aquell primer contagi a través d'una videotrucada a les xarxes amb Mar Regueras. Explicava que ho havia passat malament i afirmava que «em cuido molt, porto la mascareta. Ens obligaran a posar-nos la vacuna i espero que les coses es relaxin i ens deixin treballar».

Nombroses mostres de condol per la mort de Carlos Marín

Il Divo, el seu grup, és el que va comunicar la mort de Carlos a través de xarxes socials. Ho va fer a través Instagram amb una foto al costat del text següent: «Amb gran pesar els fem saber que el nostre amic i soci ha mort. Els seus amics, familiars i fans el trobarem a faltar».

«No hi haurà mai una altra veu o esperit com el de Carlos. Durant 17 anys, tots quatre hem estat junts en aquest increïble viatge de Il Divo i estranyarem el nostre estimat amic». «Esperem i resem que la seva ànima descansi en pau. Amb amor, David, Sebastien i Urs».

Arran d'aquesta publicació, moltes persones s'han sumat al condol. I també ho han fet nombroses cares conegudes com David Bustamante, Elsa Anka, Poty Castillo, Pitingo, Geno o Rosa López. Aquesta última li ha dedicat unes sentides paraules: «El meu condol per aquesta pèrdua».

«No em surten les paraules, encara pensant i assimilant la notícia, molt inesperada. No fa tant que ens vam veure i estic paralitzada. Una abraçada i força a la família i a la petita».