El nou obrador artesanal de Barcelona, Chis&Keik

Dos germans tenen més de 100 variacions de l'icònic pastís americà en el seu nou obrador artesanal
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de CHiS&KEiK (@chisandkeik) el

Asún Uño i el seu germà, Xavier, volen ser uns referents en el seu nou obrador artesanal Chis&Keik que tenen a Sarrià. En aquest nou establiment de Barcelona, elaboren més de 100 tipus diferents de cheescakes, tant dolços com salats.

Han creat unes elaboracions ben curioses i originals, i per això han buscat inspiració en llocs com Mallorca, que amb la sobrassada i les ensaïmades tenen un cheescake anomenat ‘Ses Tanques’. També s’han vist inspirats en alguns personatges icònics del món de la música com Elvis Presley, ja que un dels pastissos s’anomena ‘Elvis Forever’ i està fet amb els ingredients del seu sandvitx preferit. Tot i això, els que més triomfen són els cheesecakes de tota la vida, els clàssics.

La influència americana

Xavier és el germà que dedica el temps a idear les receptes d’aquests pastissos. És un reboster autodidacte amb formació en hostaleria que ha treballat pel restaurant amb una Estrella Michelin, Vía Veneto. En canvi,  l’Asún va fer un gir a la seva carrera de Comunicació i Màrqueting per centrar-se en aquest projecte.

La idea d’obrir un obrador dedicat exclusivament pels cheescakes ve de fa molt temps. Aquests dos germans van passar estius de la seva infantesa als Estats Units i va ser durant aquelles temporades que van aconseguir tot el seu coneixement de la cultura i la passió per la seva pastisseria. És per aquest motiu que els pastissos que elaboren, a més de cuidar els detalls i la matèria primera, basen la seva recepta en l’autèntica, l’americana.

Intencions de futur

Amb el negoci recentment inaugurat, només venen els pastissos amb una reserva prèvia, però amb el temps, tenen la intenció de poder arribar a tothom a domicili. També tenen pensat expandir el seu negoci a altres ciutats. 

Tot i això, no és la primera vegada que treballen en aquest àmbit, es podria dir que ve de família, ja que el seu avi,  Pere Uño, va ser propietari de l’històric ‘Bar de la Plaça’.

També et pot interessar...