Imatge de Cristiano Ronaldo amb Florentino Pérez

Emotiu gest del Reial Madrid amb Cristiano Ronaldo després de perdre el seu fill

Cristiano Ronaldo va perdre ahir un dels dos nadons que esperava Georgina Rodríguez

Cristiano Ronaldo i la seva parella, Georgina Rodríguez, estan destrossats després de comunicar la pitjor notícia que podien donar als seus seguidors en aquests moments. L'exjugador del Reial Madrid anunciava, ahir a la tarda, que un dels dos nadons que esperava la parella ha mort de forma inesperada.

Georgina i Cristiano a un photocall
Georgina Rodríguez i Cristiano Ronaldo | Europa Press

El passat octubre del 2021, Cristiano Ronaldo i Georgina Rodríguez publicaven una notícia que va omplir de goig els seus milions de seguidors.

La parella esperava tenir bessons aquest 2022, i va anunciar el seu embaràs abans de fer el documental on es mostra la vida de la parella. Concretament, parlem de 'Soy Georgina', una producció realitzada per Netflix.

Cristiano i Georgina perden un dels dos nadons que esperaven

I és que a la nombrosa família del portuguès, que ja té quatre fills, s'hi sumaria la d'aquests dos nous nadons. Cal assenyalar que tant la bessona com la seva mare estan fora de perill. En un primer moment, el portuguès ha compartit aquest 'post' parlant en nom de tots dos, però més tard també hem vist la publicació al mur de Georgina.

Muntatge fotogràfic de Cristiano Ronaldo i Georgina Rodríguez
Cristiano Ronaldo i Georgina no esperaven rebre aquest cop | GTRES

El 'post', amb més d'onze milions de 'likes' en suport al jugador i a la seva parella, ha rebut milers de condols per a aquest moment tan delicat. Entre ells, podem assenyalar els luctuosos missatges de Dolores Aveiro, la mare de Cristiano o de la seva germana, Katia Aveiro.

«Amb la nostra més profunda tristesa hem d'anunciar la mort del nostre fill. És el dolor més gran que uns pares poden sentir. Només el naixement de la nostra filla ens dona la força per viure aquest moment amb una mica d'esperança i felicitat», començava el 'post', que s'ha omplert de 'likes' en qüestió de segons.

«Volem agrair als doctors i infermeres per la seva cura i suport. Estem devastats per aquesta pèrdua i preguem privadesa en aquest dur moment. Petit, ets el nostre àngel, sempre t'estimarem», deia el missatge que ha encongit completament als milions de seguidors que té el futbolista nascut a Madeira.

Cristiano Ronaldo rep el màxim suport després de la fatal notícia

Diversos personatges famosos com a Álvaro Morata o Yohan Blake també han donat el seu afecte al jugador nascut a Funchal. A més a més, l'Sporting de Portugal i el Manchester United també han publicat missatges d'ànim al compte del portuguès.

Imatge de Cristiano Ronaldo amb el rostre seriós al terreny de joc
Cristiano Ronaldo està travessant per un dels moments més durs de la seva vida | GTRES

«El teu dolor és el nostre dolor. Us enviem amor i força a tu i a la teva família en aquests moments», deia un missatge de l'actual equip de Cristiano Ronaldo.

Una notícia que ha commocionat el món del futbol i que ha provocat la reacció immediata del club que més glòria ha donat a Cristiano Ronaldo. Parlem del Reial Madrid, club que va veure triomfar l'astre portuguès durant una dècada. Va ser una fructífera etapa per al davanter lusità, que aconseguia fins a quatre 'Champions League' vestint la samarreta blanca.

El Reial Madrid dona suport a Cristiano a les xarxes socials

El Reial Madrid va emetre un comunicat enviant força i donant el condol a Cristiano Ronaldo i Georgina Rodríguez per la mort del seu fill. Una notícia que ha generat una sincera i emotiva reacció del club de Chamartín escasses hores després que Cristiano donés a conèixer aquesta fatalitat a les seves xarxes.

Imatge de Cristiano Ronaldo posant somrient i abraçat a Florentino Pérez
Florentino Pérez i Cristiano Ronaldo | Arxiu

«El Reial Madrid CF, el seu president i la seva Junta Directiva lamenten profundament la mort d'un dels fills que esperaven el nostre estimat Cristiano Ronaldo i la seva parella, Georgina Rodríguez. El Reial Madrid s'uneix al dolor de tota la família i els vol mostrar tot el nostre afecte i afecte», va declarar el club mitjançant un comunicat oficial.