Imatge d'una administració de loteria

Un gironí s'emporta el primer premi íntegre de la Primitiva

L'administració que ha repartit el premi és la situada a l'estació de trens

Cada setmana, la Loteria canvia la vida a un dels seus participants, gairebé per sorpresa. Són moltes les notícies que es coneixen de premis repartits entre alguns jugadors, però poques vegades es pot dir que ha estat un jugador únic el qual s'ha emportat el premi íntegre. Doncs, avui és un d'aquells dies excepcionals. 

L'administració de loteria de l'estació de tren de Girona ha repartit un total 1,7 milions d'euros a un únic encertant del sorteig de la Primitiva. Es tracta de l'administració 'El vagó d'or', el qual està situat al vestíbul de l'estació ferroviària de la capital gironina, tal com publica el 'Diari de Girona'. 

El guardonat s'ha emportat el premi de Primera Categoria del sorteig del passat dijous, 14 de gener: el guanyador va encertar sis encerts de la butlleta. Aquesta havia estat validada a l'administració de loteria número 15 de Girona

La combinació guanyadora ha estat formada pels números 10, 12, 14, 39, 41 i 45. El complementari ha estat el 6 i el reintegrament, el 3. L'afortunat ha encertat tots els primers sis nombres, però no hi ha hagut cap guanyador de la Categoria Especial, el qual també hauria d'haver encertat el reintegrament. 

Els propietaris de l'establiment, molt emocionants

Segons ha explicat José Hernández, el responsable de l'establiment, al mitjà citat anteriorment, és el premi més gran que han donat des de l'administració en la seva història. A més, també va voler afegir que sospita que l'individu afortunat és un «habitual» del joc i que sempre juga a la Primitiva amb un número «múltiple de vuit».

Hernández assegura que donar un premi com aquest és una «il·lusió», i més en tractar-se del més gran que mai han donat en els seus tres anys d'història. A més, explicava al mitjà citat anteriorment que la vocació de venedor de loteria li venia de família: l'«avi ja era 'lotero' i venir al carrer, era la meva il·lusió des de petit i tenia moltes ganes de repartir», va concloure.