Imatge de Gisela i el seu germà, Jonathan, 10/07/2020

El germà de Gisela, la jove morta a l'estació de Castelldefels, demana ajuda desesperadament

Encara que els testimonis asseguren que va caure per accident, fonts policials asseguren que no ho va ser

El passat dimecres dia 1 de juliol, a Castelldefels s'havia de lamentar la mort d'una jove, Gisela, de només quinze anys en ser atropellada per un tren  a l'estació de l'esmentada població. Aquesta pèrdua ha afectat molt al seu entorn més proper, ja que es tracta d'una mort molt prematura i inesperada. Ara, els seus familiars busquen explicacions, ja que dubten que es tractés d'un accident

Segons les informacions que es van publicar en el moment de l'incident, i tal com informava 'Crónica Global', encara que els testimonis del fatídic moment asseguressin que la jove hauria caigut per accident, fonts policials asseguraven no tractar-se d'un fet eventual. 

És per aquest motiu que els seus familiars ara intenten buscar explicacions al que va passar el passat dimecres. Per ser més exactes, ha estat el seu germà gran el que ha demanat ajuda a través de les xarxes socials. 

«Com bé sabeu, la meva germana va morir l'1 de juliol a les 20:05 hores a l'estació de Castelldefels», començava el missatge. «Qualsevol persona que veiés alguna cosa, a la meva germana, on estava ella, amb qui, etc., si us plau, poseu-vos en contacte amb mi, ajudeu-nos a conèixer la veritat». A més, demanava difusió d'aquest missatge per tal que arribés a més gent: «Per la meva família i per la meva germana. Gràcies».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Para mi hermana: Gisela, hermana. Ahora mi cabeza niega todo, cree que todo es una mentira. Me siento como esa película que ves en el cine, pero nunca crees que puede suceder. Te quiero, te quiero y te quiero. Entre tú y yo, sabes de sobra que siempre lo hemos sentido, pero nos lo hemos repetido muy poco. Enfados tras enfados, peleas tras peleas por tonterías Siempre. Se que lo sabias,que todo lo que te decía era porque quería verte brillar lo máximo posible en esta vida, injusta. Que no destinge entre género o raza. Nos dejas, a mama, papa y a mi, a tu familia que te adoraba y a todos tus amigos. Ayúdanos entre tú y los yayos para que esto sea más llevadero por favor. Siento no poder despedirme de ti en persona, me revienta. Me mata, que tú con tanta vida y yo también pero algo más que tú, no allá sido el elegido. Solo te puedo prometer, que te recordaremos siempre, nunca serás olvidada. Que cuidare para que ese hueco que has dejado en nosotros sane poco a poco, y que mamá y papá puedan vivir una vida medianamente amena. Te amo de verdad Gisela, te amo con todas mis fuerzas. Todo se pone cuesta arriba pero te prometo que cada acción que haga, cada logro, cada victoria será por ti. Y si algún día, por cosas de la vida, tengo una niña. Gisela será su nombre. Por favor, hermana cuéntale al yayo que aquí estamos todos bien. Te quiero de verdad. Te quiero mucho. Nos vemos por el cielo, tú eres ahora más que nunca mis alas del avión. Cada nube, cada estrella por la noche sabré que eres tú conmigo. Te quiere tú Tete, se feliz.

Una publicación compartida de Jonathan Pancorbo Moreno (@jpancorbo) el

El germà de Gisela, Jonathan, ha estat el més actiu a les xarxes socials recordant a la seva germana. De fet, l'endemà de la seva mort, li dedicava un emocionant escrit dedicant-li molt d'amor. «Per a la meva germana: Gisela, germana. Ara el meu cap nega tot, creu que tot és una mentida. Em sento com en aquella pel·lícula que veus al cinema, però mai creus que pot succeir. T'estimo, t'estimo i t'estimo. Entre tu i jo, saps de sobres que sempre ho hem sentit, però ens ho hem repetit molt poc». 

«T'estimo de veritat Gisela, t'estimo amb totes les meves forces. Tot es posa costa amunt però et prometo que cada acció que faci, cada assoliment, cada victòria serà per tu. I si algun dia, per coses de la vida, tinc una nena. Gisela serà el seu nom. Si us plau, germana explica-li al iaio que aquí estem tots bé. T'estimo de veritat. T'estimo molt. Ens veiem pel cel, tu ets ara més que mai les meves ales de l'avió. Cada núvol, cada estrella a la nit sabré que ets tu amb mi. T'estima el teu Tete, sigues feliç».

Afectacions a diverses línies de rodalies a causa de l'accident

La línia R2 Sud va quedar completament interrompuda el passat dimecres al voltant de dos quarts de nou en els  dos sentits de la marxa, entre Castelldefels i el Garraf, després que un comboi atropellés a la jove Gisela a l'estació de Castelldefels. 

La incidència va afectar de ple la resta de línies  que circulen per aquest punt de la xarxa viària, com l'R16, l'R15, l'R14 i l'R17. A les 20.45 hores totes les línies acumulaven com a mínim 45 minuts de retard. Ara bé, cap a les 20:55 hores ja es podia circular per una sola via, encara que els trens no s'aturaven a l'estació de l'atropellament.