Polèmica pels negocis de Núria de Gispert amb apartaments turístics a Barcelona

L'expresidenta del Parlament compta amb altres inversions immobiliàries a la ciutat

Núria de Gispert ha estat notícia els últims mesos per les seves polèmiques declaracions sobre Inés Arrimadas, que van dur al govern a no concedir-li la Creu de Sant Jordi. Això, però, no ha afectat la principal activitat econòmica actual de l'expresidenta del Parlament, el negoci immobiliari. Segons publica, 'Crónica Global', ha posat a la venda un cèntric apartament turístic a Barcelona per 725.000 euros. 

Concretament, hauria introduït en el mercat un primer pis del carrer Girona, en ple barri de la Dreta de l'Eixample. Aquest apartament constaria de 104 metres quadrats i 3 habitacions. L'exdiputada d'Unió s'hauria aprofitat d'aquest creixent sector i de l'alta cotització que tenen actualment les llicències turístiques a la capital catalana. 

Una altra important operació immobiliària l'any 2015

No és el primer cop que de Gispert, a través de les empreses de la família, realitza una important operació en el mercat immobiliari i turístic de la ciutat comtal. Fins al maig de 2015, era propietària d'un bloc de 6 pisos turístics, al 78 del carrer de Freser, també a l'Eixample.  El 50% al seu nom i l'altra meitat de la seva societat L'Oreig Dos SL, va ser venuda a una altra empresa seva , Privat Cunit SL,  i actualment es troba en mans d'uns inversors russos. 

Pis gispert
Aquest és l'immoble que ven de Gispert a l'Eixample de Barcelona | Crónica Global

 

Els negocis en aquest sector de Núria de Gispert no s'acabaven aquí. A més de les empreses ja esmentades, es troba al capdavant de Son Catalunya LCC 2015 i Property Badajoz 10 SL, dedicades a la construcció i l'obra privada. També és l'administradora de E-Lavincci 88, una gestora de casinos i salons de joc.   

Lloguen més de 40 pisos a la ciutat 

Existeixen altres vincles de la família de Gispert amb el món del turisme. Concretament, la seva filla Maria de Gispert i el seu marit Javier Escudero són administradors solidaris de Barcelona For Rent, companyia, gestionada pel seu altre fill Xavier

Amb aquesta, gestionen un total de 41 habitatges vacacionals repartits per les millors zones de Barcelona. Per uns 200 euros la nit, ofereixen apartaments al Born, Sagrada Família o Vil·la Olímpica, amb servei de recollida a l'aeroport o de conserge 24 hores. 

També et pot interessar...