Gloria Camila amb ulleres de sol veient una corrida de toros

Gloria Camila traeix Antonio David: El que ha dit en directe no té perdó

El canvi de parer de la filla de Jurado podria aixecar més polèmica de la suscitada arran el documental de la seva germana

Sembla que Gloria Camila Ortega ha trobat un lloc en els platons de Telecinco com a analista de 'realities'. Si bé és cert que molts han assegurat durant anys que no tenia carisma i que no servia per a treballar en el mitjà, sembla que els directius de Mediaset no opinen el mateix i continuen comptant amb ella per a acudir regularment als programes de la cadena. En l'actualitat, la filla de Rocío Jurado alterna el seu treball com a actriu en un serial diari de Televisió Espanyola amb el seu treball en Telecinco, com a reportera del programa 'Volverte a ver' i també com a tertuliana en els debats de 'Supervivientes'.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La jove no opina sense coneixement, perquè ella també ha estat concursant en el programa més extrem de la televisió i per això compta amb una opinió molt construïda sobretot allò el que té lloc en l'actualitat de l'illa. En la nova edició l'opinió de Gloria Camila és important per partida doble; primer per ser exconcursant i, segon i més important, és que entre els nous concursants es troba Olga Moreno, l'actual dona del seu cunyat  Antonio David Flores i amb el qual se sap públicament que té una excel·lent relació.

Tal és aquesta relació que Antonio David ha estat dormint en multitud d'ocasions a casa de Gloria, sabent que això era verí per a Rocío Carrasco. Carrasco, de fet, va dir a la seva docusèrie que, malgrat que estimava molt als seus germans, no es parlava amb ells per culpa de la influència d'Antonio David.

Però atenció perquè a partir d'avui alguna cosa podria canviar. Jordi González li ha preguntat a la jove pel seu concursant favorit i quan tots crèiem que anava a dir el nom d'Olga Moreno, aquesta ha donat un gir de guió i ha deixat a tothom sense paraules. Gloria Camila ha assegurat que li està agradant molt el concurs de Lola, ex concursant de 'La isla de las tentaciones' i que actualment és a l'illa, esperant mantenir-se allí fins a la gran final per a poder optar al premi d'aquesta edició.

Si bé és cert que l'evolució de Lola com a concursant ha estat molt sorprenent, és molt curiós que Gloria Camila hagi canviat la seva manera de pensar i que, d'un dia per a un altre, hagi decidit trencar l'estratègia de defensa de la seva família, deixant Olga Moreno de costat i apostant per una altra rival com Lola i que compta amb uns seguidors molt fidels.

Rocío Flores no li ho perdonarà

La traïció a Antonio David Flores per part de la seva cunyada és més que evident i a aquest li molestarà molt, però sens dubte, hi ha una altra persona a qui tampoc li agradarà gens el canvi d'idea de Gloria Camila i que segur, li demanarà explicacions per a conèixer en profunditat el cop de porta que li ha donat a Olga Moreno, quan encara no fa ni un mes que ha començat el concurs.

Segurament Gloria Camila ja té en el seu telèfon un missatge de la seva neboda Rocío Flores demanant-li explicacions sobre el seu canvi d'opinió. Cal recordar que aquesta última va ingressar en 'Supervivientes' en el pitjor moment de la seva família, quan s'estava emetent ja la docu sèrie 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva' i que, a més, es va estrenar amb l'acomiadament del seu marit de Telecinco. Una font d'ingressos que es perdia i que solament es podia recuperar amb la seva entrada en el 'reality'.