El Govern destina 5 milions d'euros a ajudes per persones a l'atur

El nou programa d'ocupació té l'objectiu d'aconseguir que persones aturades puguin treballar com a autònoms
El Govern destina 5 milions d'euros a ajudes per persones a l'atur | ACN

 

El Govern de la Generalitat destinarà cinc milions d'euros a un nou programa d'ocupació perquè persones a l'atur passin a treballar com autònoms. El nou pla d'ocupació té l'objectiu de fomentar i ajudar a les persones aturades a treballar com a autònoms i poder estar en actiu.

 

Els autònoms representen un 16% dels afiliats a la Seguretat Social

Així ho ha anunciat el vicepresident del Govern i conseller d'Economia i Hisenda, Pere Aragonès, després de participar de la constitució del nou Consell de Treball Autònom de Catalunya. Un òrgan que, ha explicat, aspira a reconèixer els 556.000 autònoms que hi ha al territori, que suposen només un 16% del total de les persones afiliades a la Seguretat Social.

 

El nou Consell busca obrir un «espai d'interlocució» perquè l'administració comparteixi les polítiques que afecten els treballadors autònoms amb els seus representants. «És la mostra del compromís del Govern amb una part molt important de l'economia del país», ha assegurat Aragonès.

 

 

També et pot interessar...

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris
Javier
Hola yo creo sobre esta noticia del paro hay muchas personas que estan comprando de paro y al mismo tiempo estan trabajando en negro y quitando trabajo alos que trabajamos yo digo si cobran del paro que esten ocupados limpiando bosque o auyudando en tareas.pero wue esten ocupados ya que cobran