Imatge d'una professora donant classes

El govern espanyol preveu 15 alumnes per aula a final de curs

A mesura que avanci el curs, valoraran ampliar les aules

El Ministeri d'Educació preveu que hi hagi 15 alumnes per aula de cara a final de curs i avaluarà amb les comunitats autònomes si aquesta xifra pot ser superior o s'ha de quedar igual en el proper curs escolar, segons han explicat fonts del Ministeri després que el diari 'El País' hagi publicat que el govern espanyol planeja limitar a 15 el nombre d'alumnes per classe a partir del setembre.

Les mateixes fonts afegeixen que tot dependrà de l'evolució de la pandèmia, i constaten que si cal mantenir la distància social no serà possible que hi hagi 30 estudiants per aula.

Un 10% de l'alumnat tornarà a les aules aviat

El passat 28 d'abril, Pedro Sánchez, el president del govern espanyol, va realitzar una compareixença pública per donar a conèixer les fases del procés de desescalada que es durà a terme, per tal d'acabar amb el confinament total pel coronavirus. I dins d'aquesta roda de premsa va destacar les mesures imposades en matèria d'Educació.

En concret, es va exposar que les classes presencials tornarien per a tots els estudiants al mes de setembre, coincidint amb la posada en marxa del nou curs. No obstant això, també va indicar que un 10% de l'alumnat podrà tornar a les aules a partir de la fase 2 de la desescalada, és a dir, a partir del 25 de maig.