La Generalitat pren mesures contra l'arquebisbat de Barcelona per incomplir les mesures contra el coronavirus

Quim Torra ha anunciat aquest dilluns que obriran un expedient sancionador

Quim Torra amb mascareta pel carrer 2020
La Generalitat pren mesures contra l'arquebisbat de Barcelona per incomplir les mesures contra el coronavirus | Crónica Global

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha anunciat aquest dilluns que obrirà un expedient sancionador a l'arquebisbat de Barcelona després que diumenge se celebrés una missa a la Sagrada Família pels difunts de la Covid-19.

En roda de premsa, ha dit que a l'hora d'atendre els dictats del Procicat i el Govern per assegurar la salut de les persones contra la pandèmia, «tots els sectors són iguals»: els ciutadans, les empreses i també l'Església.

«Lamento que es fes aquesta cerimònia ahir. No estava autoritzada pel Procicat i s'obrirà el corresponent expedient sancionador», ha resolt. Torra ha afegit que «s'ha incomplert la normativa del Procicat i s'obrirà el corresponent expedient sancionador de la Conselleria de Salut».

❗Notícia en ampliació. La redacció de Catalunya Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@catalunyadiari.com, per Facebook a catalunyadiari, per Twitter a @catalunyadiari o per WhatsApp o Telegram al : +34 629 74 76 77.


Comentaris

envia el comentari