Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Façana de l'oficina del BBVA i una dona alegre amb el mòbil

La gran novetat del BBVA: nova manera de treure diners sense riscos

El banc compta amb una sèrie d'eines per retirar efectiu de manera còmoda i innovadora

Els bancs, com tots els negocis, tracten de cuidar els clients. El seu benestar és primordial, i cada cert temps implementen novetats i llancen estratègies atractives per captar nous consumidors i conservar els ja existents.

Un cop dit això, el BBVA ha activat un nou mètode per treure diners en efectiu. Fins ara, només es permetia retirar diners als caixers automàtics o a les finestretes de les sucursals. Ara, l'entitat financera ha arribat a un acord amb Correus, i els clients podran acudir a qualsevol de les més de 2.000 oficines repartides per Espanya.

L'acord entre BBVA i Correus compta amb enviaments a domicili

Aquesta mesura innovadora pot ser de gran ajuda per a les persones que visquin a municipis amb pocs caixers. A més, el procés es pot fer des del telèfon mòbil, i només aniràs a l'oficina a buscar els diners. Per si no n'hi hagués prou, hi ha la possibilitat de sol·licitar l'enviament a domicili i que un treballador de Correus t'entregui els diners al teu habitatge.

Per retirar els diners de les oficines de Correus, els clients de BBVA hauran de tenir instal·lada l'aplicació del banc i seleccionar l'opció “Correos Cash”. Es generarà un codi QR que heu de presentar juntament amb un document que us identifiqui.

En el cas del lliurament a domicili, rebràs els diners en un termini màxim de 3 dies des que vas fer la sol·licitud. Correus us avisarà per SMS per informar-vos el mateix dia que us arribin els diners a casa. Si en el moment de l'enviament no ets a casa teva, podràs acudir l'endemà a qualsevol de les oficines.

Abans de triar un dels processos, els clients han de seleccionar el compte del qual es retiraran els diners i la quantitat que necessites. I és que BBVA cobra una petita comissió pels dos serveis. Si se sol·licita la retirada a una oficina de Correus, es farà un càrrec d'1,56 euros, i per al servei a domicili la quantitat puja als 6,60 euros.

Així mateix, BBVA ha avisat que els clients també pagaran una comissió de 2,70 euros si retiren diners d'un caixer automàtic d'un altre banc.

Aquestes noves modalitats derivades de l'acord entre BBVA i Correus són molt interessant. Tot i els càrrecs addicionals, són grans opcions per a persones que no compten amb caixers propers i ciutadans amb problemes de mobilitat.