Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Imatge de fons d'unes oficines CaixaBank amb el seu logotip i dues imatges més, una d'una mà amb bitllets d'euros i una altra d'un home amb gest sorprès i un portàtil al davant

Els grans descomptes que tens si ets client de CaixaBank el 2024

El banc ofereix un gran ventall d'avantatges i beneficis als clients, per poder estalviar molts diners

Els bancs treballen constantment a impulsar estratègies i promocions per captar i fidelitzar clients. En les darreres setmanes hem conegut els diferents avantatges que ofereixen moltes de les entitats financeres més populars. L'eliminació de les comissions, una bona rendibilitat al compte d'estalvis o regalar diners per portar un conegut són algunes de les propostes més rellevants.

Tot i això, CaixaBank intenta diferenciar-se encara més en un sector marcat per una ferotge competitivitat. En aquest sentit, el banc presenta una sèrie de descomptes per a diferents empreses, parcs d'atraccions o llocs per visitar.

Quins descomptes ofereix CaixaBank?

Booking.com: Caixabank brinda un 15% de descompte mínim a les reserves i un reemborsament del 4% de l'import. Heu d'entrar des de la secció 'Moments' de CaixaBankNow.

PortAventura Park: Hi ha un descompte del 35% a les entrades. També has d'entrar a la secció a la web del parc des de 'Moments' de CaixaBankNow.

eDreams: Tens un 10% de descompte a les teves reserves de vols anada i tornada, amb un màxim de 20 euros. Has d'entrar a través de 'Moments'.

Cinesa: CaixaBank disposa d'entrades des de 6,90 euros i pots comprar crispetes i begudes a preus reduïts. Has d'entrar a través de 'Moments'.

CaixaForum: Pots accedir gratuïtament a CaixaForum. Només heu de presentar la vostra targeta de crèdit o adquirir l'entrada online.

Rentalcars.com: CaixaBank et torna el 6% de l'import del lloguer del vehicle. També heu d'agafar aquesta oferta des de la secció 'Moments'.

Privalia: Podràs gaudir de descomptes de 15 euros en compres superiors a 60 euros. El procés per tenir aquest avantatge és el mateix, anar a la secció 'Moments'.

Nike: Si ets client de CaixaBank, pots recuperar el 4% de les compres a Nike.com. Per això, has de registrar la targeta de crèdit al programa NikePlus.

Cooltra: Per a aquells que vulguin moure's per la ciutat amb moto, CaixaBank ofereix un descompte del 15% a la primera mensualitat de lloguer de motos i scooters. Cooltra està disponible a Espanya, França, Portugal o Itàlia, i permet desplaçar-te per un preu molt baix.

CaixaBank compta amb una gran varietat de descomptes i avantatges en productes i serveis. Amb l'objectiu de ser més atractiu, els clients d'aquesta entitat poden gaudir de nombrosos beneficis en aspectes habituals de la nostra vida quotidiana.