Grífols podria ser l'empresa que posi cognom comercial al Camp Nou

Es tracta d'una gran farmacèutica catalana que estaria tancant negociacions amb el FC Barcelona

El futur Camp Nou podria portar el nom Grífols. El FC Barcelona podria estar tancant negociacions amb l'empresa catalana per tal de signar un contracte definitiu que faci que aquesta farmacèutica doni el cognom comercial a l'estadi, el que s'anomena com a 'Title Rights'.

  

Es tractaria d'una operació que no es farà efectiva fins d'aquí a uns 20 anys, segons informació de 'RAC1', però que permetria a l'equip blaugrana fer el seu projecte de Camp Nou renovat. L'acord entre l'empresa i el Barça suposaria un gran ingrés econòmic per l'equip, just el que necessiten per poder iniciar el nou estadi.

Diverses ofertes per posar nom a l'estadi del Barça

Tot i que finalment, segons informació de 'RAC1', l'equip de Barcelona ja s'hauria decidit per una empresa per donar un cognom comercial al seu estadi, no ha estat aquesta l'única oferta que han rebut.

Fa un temps ja es va saber que Mediapro s'hauria ofert per signar el mateix acord amb el FC Barcelona, però les negociacions no van arribar a bon port. Segons va explicar Jaume Roures, l'oferta de 300 milions que segons el club eren menys.

Aquesta i la de Grífols no han estat les úniques ofertes rebudes per l'equip, així i tot, sembla que el Barça ja s'ha decidit i  les negociacions amb la farmacèutica podrien acabar de tancar-se abans de 2019. Si finalment tot segueix endavant, l'acord hauria de ser aprovat pels socis i compromissaris en una Assemblea extraordinària.

Grífols, una gran farmacèutica catalana

Imatge de la seu de l'empresa Grifols
Imatge de la seu de l'empresa Grífols | EFE

 

Aquesta empresa es tracta d'una farmacèutica amb domicili fiscal a Catalunya que va ser fundada l'any 1940, actualment compta amb uns 20.000 treballadors. Grífols està dividida en tres grans àrees de treball, tot relacionat amb la farmacèutica i la medicina.

Una d'aquestes àrees és la sang, se centren en els hemoderivats; la segona àrea està dedicada a fer maquinàries d'hospital i la tercera a la biociència, de fet, compten amb una filial que treballa en la investigació contra l'alzheimer i en el diagnòstic de malalties.

Cal mencionar que aquesta empresa ja té relació amb l'esport i és que es tracta de l'accionista més gran del club de bàsquet Joventut de Badalona. Hi van donar 3,7 milions d'euros.