La imatge de la Grossa de Cap d'Any

La Grossa de la Diada deixa un nou premi milionari a Catalunya i ja se sap on

El 33617 de la sèrie 2 és el número guanyador

Avui, en commemoració de la Diada Nacional de Catalunya, s'ha celebrat un dels sortejos més esperats de casa nostra: La Grossa de la Diada. Des de l'any 2013, la Loteria Nacional de Catalunya, organitza aquest gran sorteig cada 11 de setembre per així fer més maco aquest dia tan especial per a tots i totes.

En total hi ha tres premis, però el que més destaca és el premi extraordinari el qual està valorat en 2 milions d'euros per a les persones que disposin del bitllet amb les cinc xifres i la sèrie premiada. Però no us alarmeu, ja que les persones que tinguin el bitllet amb les cinc xifres guanyadores, però sense la sèrie, també tenen premi: 50.000 euros ni més ni menys.

Per últim, referent al segon i al tercer premi, estan valorats en 20.000 i 10.000 euros respectivament. Quantitats que no estan gens malament i que tots agrairíem per tapar alguns foradets.

El Maresme està d'enhorabona

Tal com ha informat el 324, el número 33617 de la sèrie 2, ha estat el guanyador del primer premi de la Grossa de la Diada. Tal com hem dit anteriorment, els bitllets amb les cinc xifres encertades sense la sèrie obtindran un premi de 50.000 euros i, a més, els números anterior i posterior rebran un premi de 2.000 euros. També totes les terminacions seran premiades.

El bitllet guanyador s'ha venut en un municipi de la comarca del Maresme, a Vilassar de Dalt. Més concretament a la llibreria Can Xinxeta de la localitat.

El bitllet guanyador del segon premi, valorat en 20.000 euros ha estat el 57954  i el tercer premi, valorat en 10.000 euros, ha estat pel bitllet 48563.

D'aquesta manera, s'han venut una totalitat de 80.000 números, a cinc euros cadascun, amb 35 sèries per número. A més, fins aquest matí a les 12 encara es podien comprar bitllets per així aconseguir ser un dels guanyadors. Així ho ha informat la mateixa Grossa al seu compte de Twitter.

«Feliç Diada! Últimes hores per comprar el teu bitllet de La Grossa de La Diada! Tens temps fins a les 12.00 hores del matí. Pots guanyar 2.000.000 € i molts premis més! Molta sort a tothom!».