Imatge de la capçalera de la planta que Gallo té a Sant Vicenç dels Horts

Gran notícia de Gallo a Catalunya: Fan una inversió milionària

El Grup, especialitzat ara en la producció de plats preparats asiàtics, concentra el seu pla d'innovació a la planta de Sant Vicenç dels Horts | Amb una inversió de tres milions d'euros, es preveu crear 162 llocs de feina

El Grup Gallo invertirà tres milions d'euros durant els dos pròxims anys a la planta de Ta-Tung de Sant Vicenç dels Horts, al Baix Llobregat. Gairebé un any després d'adquirir l'empresa Ta-Tung per quinze milions d'euros, el Grup, que va ser comprat per ProA Capital, ha dissenyat un pla d'innovació per als pròxims dos anys. L'objectiu és millorar els processos de la companyia per considerar el seu lideratge en la venda de plats preparats asiàtics, fet que implicarà, de retruc, una ampliació de personal.

La inversió portarà de retruc una ampliació de personal, encara inconcreta

Els plans de creixement, ambiciosos segons la mateixa empresa, es plantegen a mitjà termini. Així ho ha informat la mateixa empresa en un comunicat, en què, en paral·lel, ha explicat que la consolidació d'aquest pla de creixement determinarà la segona fase del pla. Aquesta es desenvoluparà durant el pròxim any i buscarà completar l'estructura productiva de la planta amb l'objectiu de concentrar tota la producció de la categoria a la planta de manera definitiva. També es preveu que s'ampliï el ventall de productes que Tu-Tang ofereix.

Aquests plans de creixement afectaran positivament a la plantilla. Es preveu una ampliació de personal, encara que no ha estat concretat el nombre de nous treballadors que s'incorporaran. De fet, en el moment de l'adquisició de Ta-Tung, el personal de l'empresa era de 141 treballadors. Se n'hi van sumar vint-i-una més procedents de la divisió de sec de la planta de Granollers, afectades pel Pla Industrial. 

Gallo pretén impulsar el ritme de creixement i facturació de Ta-Tung

La facturació de Ta-Tung ronda els quinze milions d'euros, un negoci que Gallo vol impulsar per accelerar el ritme de creixement de la companyia en els pròxims anys amb les noves inversions. Aquest pla inclou la intenció d'internacionalitzar la marca, que ja té presència a Portugal, França i Itàlia. La compra de Ta-Tung, feta a finals de juliol de 2020, va ser la primera transacció realitzada pel Grup Gallo des que l'octubre del 2019 fos comprada pel grup inversor madrileny ProA Capital. Gallo té plantes de producció a Granollers, Esparreguera i El Carpio, a la província de Còrdova.