Primer pla d'una mà omplint una butlleta de la loteria

Guanya la loteria i confessa el curiós truc que va utilitzar per escollir els números

Va utilitzar una combinació de dates amb els seus números preferits i la sort li va somriure

Hi ha moltes teories sobre la clau per encertar els números de la loteria, des de mètodes matemàtics fins a supersticions. La veritat, però, és que només els guanyadors poden explicar com ho van fer perquè el truc funcionés. Com el d'aquesta dona, que ha revelat la seva curiosa tàctica.

Aquesta dona de la ciutat de Sandwich, a l'estat de Massachusetts, va guanyar 100.000 dòlars a la loteria del seu país. Segons ha explicat, va combinar dates de naixement amb alguns dels seus números preferits. D'aquesta barreja van sortir els dígits premiats amb el gran premi de l''All or nothing'.

Beverly Fuller va confiar en els seus números de la sort i en esdeveniments que havien estat importants a la seva vida. Aleshores, una carambola del destí va voler que la fortuna li somrigués, i ara ha explicat el truc per guanyar. La veritat, però, és que molts altres utilitzen aquesta mena de trucs, i no sempre funcionen.

Va tenir un pressentiment

'All or Nothing' (Tot o res) és un sorteig de loteria consistent en un premi màxim de 100.000 dòlars. Però, guanyar no és gens fàcil, ja que cal encertar la combinació agraciada, consistent en dotze números. Beverly va confiar en la sort, amb una estranya combinació.

Imatge de diversos dècims de loteria
Hi ha molts trucs que poden ajudar a escollir els números premiats | EUROPA PRESS

«Vaig barrejar algunes dates de naixement amb els meus números preferits», ha explicat després de guanyar el primer premi. Gràcies al seu pressentiment, ara posseeix unes desenes de milers de dòlars més al seu compte bancari. Vuit dies després de sortir guanyadora, va reclamar el premi a l'administració.

Beverly recorda que el moment en què es va assabentar que havia guanyat el va viure com un esclat de joia. Després va recordar l'estratègia que havia fet servir per encertar la combinació guanyadora, tot i que només va ser un cop de sort, va decidir compartir-ho amb els funcionaris de la loteria.

Han explicat el secret

Beverly va comprar la butlleta afortunada en un restaurant ubicat a la mateixa localitat. El local serà premiat amb mil dòlars per haver venut la butlleta guanyadora. Més tard, els funcionaris de l'administració van revelar el secret de la guanyadora, consistent en una barreja de números.

▶️ Vídeo del dia

L'estratègia seguida per aquesta jugadora es basa exclusivament en la superstició. Es va deixar guiar pels seus números de la sort i per les dates que considerava importants, i, per tant, va jugar un paper purament emocional. Al final, va ser l'atzar el que va combinar els números perquè sortís guanyadora.

Hi ha altres mètodes més científics com el dels números 'calents'. Consisteix a estudiar quins han estat els números que més han sortit a la història dels sorteigs de loteria. Però, compte, perquè de vegades són els números 'freds' (és a dir, els que menys surten) els premiats amb el primer premi.

Trucs que no fallen

Els experts recorden que la loteria és un joc d'atzar, i no pas d'estadística. Per això, les matemàtiques no et poden ajudar, encara que sí que hi ha una sèrie de trucs de probabilitat que resulten eficaços. Per exemple, una cosa molt bàsica, i és que com més números jugues més probabilitats tens de guanyar alguna cosa.

Imatge de diversos tubs amb boletes de diferents colors de la loteria
La loteria és un joc d'atzar | Getty Images

Un altre truc que augmenta les teves possibilitats d'èxit és apostar sempre pel mateix número i ser constant o, per exemple, els experts aconsellen combinar els números 'calents' amb els números 'freds'. La resta són supersticions que, si bé no funcionen sempre, desperten màgia i il·lusió.

La realitat és que la majoria dels jugadors utilitzen números que signifiquen alguna cosa especial per a ells i, la majoria de vegades, aquesta combinació no resulta guanyadora. Però, els cors de vegades funcionen i els miracles es produeixen, com li va passar a aquesta dona dels Estats Units.