Una dona fent-li un petó a un dècim de Loteria

Ja pots comprar Loteria de Nadal: els números més buscats

Els més previsors ja estan comprant dècims per no quedar-se sense el número

L'estiu s'està acabant i això significa que cada cop és més a prop una de les dates més assenyalades per als espanyols. Es tracta del Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal, que com cada any genera molta il·lusió. Des del 5 de juliol ja estan a la venda els dècims d'aquest any.

El 22 de desembre se celebrarà el sorteig de la Loteria de Nadal 2022 al Teatro Real de Madrid. Es repartiran 2.408 milions d'euros en premis, des dels més petits fins a 'La Grossa'. Els espanyols cada any compren més loteria de Nadal, amb el somni de fer-se milionaris.

Segons les estadístiques, aquest any més del 75% dels espanyols compraran almenys un dècim de loteria de Nadal. Hi ha tota mena de supersticions per trobar el número guanyador. I hi ha una sèrie de números que són més buscats que la resta, i són els primers que s'esgoten.

Comprar loteria a l'estiu

Aquest any el sorteig té una novetat, i és que l'administració ha decidit posar més sèries a la venda (de 172 a 180). El canvi obeeix que l'any passat molts espanyols es van quedar sense el seu número de la sort. Quan el van anar a comprar, ja s'havia esgotat.

Imatge de diversos dècims de la loteria
Ja pots comprar el teu dècim amb el teu número preferit | EFE

Aquest any, en previsió de la forta demanda de número de loteria, hi haurà més dècims a la teva disposició. La numeració és la mateixa i va del 00000 al 100.000. Els números ja estan a la venda, i els més previsors tenen més probabilitats de comprar el número que busquen.

Molts espanyols compren loteria de Nadal a l'estiu per tenir un dècim del lloc de vacances. És per això que les ciutats més turístiques venen molts dècims durant els mesos de vacances. Tots volen trobar el número que s'emporti els 4 milions d'euros.

I tu, quin número triaràs?

Moltes persones trien el seu nombre a partir de números que signifiquen alguna cosa especial a les seves vides. Una data d'aniversari, l'inici d'una relació amorosa o els números de la sort particulars. La superstició de cadascú acaba jugant un paper important en el número escollit.

També hi ha qui relaciona els números del desè amb esdeveniments actuals. No és estrany que l'any passat el número que s'esgotés primer fos el 19921, la data del volcà de La Palma. Un altre número que es va vendre molt va ser el de la data del temporal Filomena.

Aquest any els números més buscats són els de l'inici de la Guerra d'Ucraïna (24221) o la data del Chanelazo a Eurovisió (14522). És difícil trobar aquests números a l'administració de loteria més propera. Per això, si busques un número concret, pots buscar-lo de forma en línia.

Supersticions per triar un número

El 13, número associat sempre a la mala sort, és un dels més buscats a totes les edicions. Les terminacions amb aquest número són les que més es busquen, i també els números imparells. El 0 és un altre dels números que agrada molt, i entre els més buscats hi ha el 00000, 01500, 09500 i 02500.

Una mà ensenyant una bola del sorteig de la Loteria de Nadal
Tothom vol emportar-se 'la Grossa' d'aquest any | GTRES

Entre els números més buscats hi ha la data en què Espanya va guanyar el Mundial de Sud-àfrica (11710) i la de l'abdicació del rei (19614). El referèndum a Catalunya i l'inici del coronavirus són altres números desitjats. Molts ja estan buscant la mort de la reina Isabel II d'Anglaterra.

▶️ Vídeo del dia

La realitat, al final, és que tots els números tenen les mateixes opcions i la resta no deixa de ser una mera superstició. Però en això consisteix també el Sorteig de Nadal, en la il·lusió de la màgia i que tot pot passar. Els dècims ja estan a la venda, ara només has de pensar en el teu número de la sort.