Imatge d'una persona comptant bitllets de 50

Guanya la Loteria per segona vegada el dia del casament: «No m'ho crec»

En dos anys s'ha endut dues vegades el sorteig d'El Millón' de l'Euromilions

Un home segueix sense creure's el que li ha passat: ha guanyat la Loteria fins a 2 vegades, la 2a el dia del seu casament. Els experts asseguren que només hi ha una possibilitat remota que algun dia et toqui la loteria. En sorteigs com l'Euromilions hi ha una possibilitat entre milions d'encertar la combinació guanyadora.

Però els miracles existeixen i de vegades es manifesten de manera que sembla inversemblant. És el que ha passat a un ciutadà francès que ha guanyat l'Euromilions per segona vegada. La casualitat va voler que se n'assabentés el mateix dia del seu casament, que ja havien finançat amb els diners del primer premi.

L'Euromilions és un sorteig de loteria que se celebra a nou països europeus. Se celebra dimarts i divendres i cada aposta costa 2 euros i mig. Cada butlleta compta amb un codi especial que opta a guanyar 'El Millón', un premi fix d'un milió d'euros.

L'afortunat que ja va guanyar un milió durant el confinament

La història d'aquest home afortunat s'ha conegut gràcies a l'entrevista que va concedir, sota l'anonimat, en un diari francès. La seva sort va començar durant la pandèmia, quan va encertar la combinació guanyadora d''El Millón'. En ple confinament, aquest ciutadà francès va guanyar un milió d'euros.

Loteria
La sort va somriure a aquest guanyador dues vegades | CatalunyaDiari

La primera cosa que va sentir va ser una gran confusió, ja que no podia creure que era el veritable guanyador de l'Euromilions. «Al principi no m'ho podia creure», explica, «vaig arribar a pensar si podia ser algú intentant estafar-me piratejant la web de l'administració». Segons explica, per això va trigar un temps a reaccionar.

Finalment, va contactar amb la loteria nacional francesa i van verificar que, efectivament, era el beneficiari d'un milió d'euros. Era el 2020, i aquest home pensava que havia donat el cop de la seva vida. El que no sospitava és que només dos anys després la sort li tornaria a somriure.

Un altre milió el dia del seu casament

Aquest ciutadà francès ha tornat a guanyar el sorteig de l'Euromilions i s'ha endut un altre milió d'euros. En aquest cas és encara més surrealista, perquè es va assabentar que havia guanyat la loteria el mateix dia del seu casament. Després del casament, va anar a comprovar els seus bitllets, i va descobrir que era el premiat.

Quan va guanyar la loteria per primera vegada, aquest home va reunir tota la família per celebrar la sort amb una ampolla de xampany. La segona vegada, la festa ja estava preparada i va donar la notícia a la seva dona en ple casament. Aleshores van planejar com gastar els diners aconseguits aquesta vegada de forma inesperada.

Loteria
L'afortunat es va assabentar que havia guanyat per 2a vegada la loteria el dia del seu casament | España Diario

L'endemà viatjaven a Venècia de lluna de mel, així que va guardar la butlleta durant tot el viatge a la butxaca. No es refiava de deixar-lo a l'hotel, i el va portar amb zel al costat durant tota la seva estada Itàlia. Després va trucar a l'administració per reclamar el premi des de Venècia.

En què s'han gastat els diners?

Havia pagat el casament i el viatge de nuvis amb el milió d'euros que havia guanyat a la primera loteria. Una altra part dels diners la va invertir a comprar una casa per al seu fill, vacances i sopars a restaurants. El segon premi ha decidit invertir-lo en altres coses importants.

Té pensat comprar més habitatges i ficar-se al món de la immobiliària per fer créixer els seus diners. Aquest home treballa com a freelance, i de moment no planeja deixar la seva feina. Això sí, assegura que està més relaxat perquè ara ja no necessita cap sou fix cada mes com abans.

També ha mostrat la seva intenció de continuar jugant a l'Euromilions cada setmana. «Ara sé que podem guanyar, per pura estadística, i considero que avui no tinc ni més ni menys possibilitats de guanyar que abans. I fins i tot si no guanyo més, continuarà sent una operació rendible», afirma.