Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de fons d'unes oficines CaixaBank amb el seu logotip i dues imatges més, una d'una mà amb bitllets d'euros i una altra d'un home amb gest sorprès i un portàtil al davant

Si guanyes aquest sou, podries rebre un 'regal' de fins a 400 euros de CaixaBank

El Banc ha iniciat una nova estratègia per captar nous clients, a través de regals físics o econòmics

Amb l'objectiu de captar nous clients i conservar els actuals, els bancs treballen constantment en el llançament de noves estratègies i promocions. Les entitats financeres competeixen entre elles i ofereixen nombrosos avantatges per ser tan atractives com sigui possible. I CaixaBank ha anunciat una campanya d'incentius i de recompenses que has de conèixer.

La iniciativa ha generat un gran interès entre els consumidors i ofereix regals i premis molt suggeridors. Els requisits per accedir-hi és domiciliar la teva nòmina a CaixaBank i complir amb una sèrie de criteris

De què tracta la nova estratègia de CaixaBank?

Per als clients amb una nòmina superior als 1.200 euros mensuals, CaixaBank ofereix una televisió Samsung de 32 polzades o un cupó de regal de 200 euros per utilitzar a Wivai. D'altra banda, les persones que guanyin més de 2.500 euros al mes poden escollir entre regals més cars i de més qualitat. Hi ha una televisió Samsung de 50 polzades, un cupó de 400 euros per a Wivai o una taxa d'interès del 5% TAE durant els primers 5.000 euros durant dos anys.

La plataforma Imagin de CaixaBank també compta amb alguns avantatges. Els clients que domiciliïn una nòmina a partir de 1.000 euros rebran un ingrés de 150 euros. D'altra banda, les persones amb un sou entre 400 i 1.000 euros mensuals obtindran 50 euros.

Més enllà dels regals, CaixaBank ofereix una sèrie de beneficis extra. Tots estan relacionats amb l'absència de comissions, tant en caixers automàtics, manteniment de la targeta de crèdit o administració de comptes. També ofereixen transferències il·limitades dins de la Unió Europea i serveis totalment gratuïts, com ara l'emissió de certificats bancaris i xecs sense comissions.

Quins requisits cal complir?

Per accedir a totes aquestes recompenses, no només n'hi ha prou amb domiciliar la teva nòmina a CaixaBank. Cal complir una sèrie de requisits molt senzills. Consisteix a fer un mínim de tres compres amb targeta al trimestre i domiciliar-ne almenys 3 rebuts.

CaixaBank no només busca oferir grans recompenses als seus clients, sinó també captar-ne de nous. En tot cas, segur que aquesta iniciativa millora la relació amb els ja existents, ja que els beneficis són molt importants.