Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge amb persona posant programa de la rentadora i cercle groc amb roba neta doblegada

El truc de l'àvia per rentar la roba i que surti amb la millor fragància possible

Si la teva roba no té aquella olor que desitges quan acaba la rentadora, posa en pràctica aquesta senzilla rutina

Una de les tasques que tots duem a terme el dia a dia és rentar la roba. Tot i això, els resultats a l'hora de fer la bugada no sempre són els mateixos. Un dels grans problemes és descobrir que la roba no fa tan bona olor com voldríem.

Si tu també has vist que, després de preocupar-te per fer-ho tot bé a l'hora de rentar la roba, el resultat no és el que esperaves, pren nota. Hi ha un truc de tota la vida que moltes àvies ja fan servir, i que et proporcionarà el resultat que necessites. Fer-ho és molt més senzill del que penses, si saps com.

Per què la teva roba no té l'olor que vols sortir de la rentadora?

Després de fer la bugada, tots donem per fet que la roba tindrà aquella bona olor tan característica. Tot i això, aviat ens adonem que no sempre és així, cosa que es pot convertir en un problema recurrent.

Muntatge amb una rentadora posada en marxa i roba acabada de rentar
És important mantenir la teva rentadora neta en tot moment | macniak, Pexels

Una de les causes més comunes que això passi és la manca de neteja a la rentadora. Per aquest motiu, el primer punt a tenir en compte és el de fer una neteja profunda al teu electrodomèstic cada cert temps. Tot i el que puguis pensar, la fragància de la teva roba et pot ajudar en el dia a dia, en augmentar la teva confiança.

Només necessitaràs suavitzant i una fregadora

Si creus que ho has intentat tot i no et funciona res, aquest truc de l'àvia es pot convertir en el teu millor aliat. El primer que has de fer és col·locar el teu suavitzant preferit dins d'un recipient net i adequat.

Muntatge amb un pal de fregar i una dona col·locant alguna cosa a la rentadora
Amb uns trossos de fregadora i una mica de suavizant aconseguiràs resultats ràpidament | Getty Images, Pexels

A continuació, necessitaràs una fregadora que no hagis utilitzat encara, per trencar-la en trossos, ajudant-te d'unes tisores. Per acabar, xopa els trossos de la fregadora al suavitzant i afegeix les tires dins de la rentadora. D'aquesta manera, aconseguiràs netejar tots els racons de l'electrodomèstic, eliminant aquesta mala olor tan desagradable.

Com a resultat, la teva roba tindrà una fragància immillorable, sense haver hagut d'invertir massa temps per aconseguir-ho. A més, t'estalviaràs haver de pagar per un perfumador per tal de potenciar l'olor de la teva roba. En definitiva, et sortirà molt més econòmic i el resultat és molt ràpid.