La Guàrdia Civil realitza un control al Berguedà i pregunta als conductors si són independentistes

El cos policial ha incrementat la seva presència aquest cap de setmana a la Catalunya Central
La Guàrdia Civil està realitzant controls «antiterroristes» a Catalunya | Guàrdia Civil

 

La Guàrdia Civil ha organitzat aquest cap de setmana un control a Berga en el qual preguntaven als conductors que anaven parant si eren independentistes, abans d’iniciar el procediment. El cos policial ha incrementat la seva presència a Catalunya durant el cap de setmana anterior a que surti a la llum la sentència.

 

Els agents, equipats amb armes llargues, han realitzat, tal com explicava el diari ‘Regió 7’, «controls antiterroristes», segons paraules d’un agent, a diversos punts de la carretera entre Berga i Avià, a la cruïlla del barri de la Creu i a la carretera de Sant Llorenç de Morunys. Durant el procediment, i tal com declarava un testimoni, la Guàrdia Civil ha escorcollat de dalt a baix alguns turismes, mentre que a altres conductors únicament els hi demanaven la documentació i els deixaven marxar.

 

Preguntaven als conductors si eren independentistes

La part més sorprenent del control és que alguns testimonis han explicat a ‘Regió 7’ que els conductors que portaven simbologia independentista eren preguntats sobre la seva ideologia política, com a motiu d’importància per realitzar el control.

 

També et pot interessar...