La Guàrdia Civil realitza un control al Berguedà i pregunta als conductors si són independentistes

El cos policial ha incrementat la seva presència aquest cap de setmana a la Catalunya Central

Guardia Civil
La Guàrdia Civil està realitzant controls «antiterroristes» a Catalunya | Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha organitzat aquest cap de setmana un control a Berga en el qual preguntaven als conductors que anaven parant si eren independentistes, abans d’iniciar el procediment. El cos policial ha incrementat la seva presència a Catalunya durant el cap de setmana anterior a que surti a la llum la sentència.

Els agents, equipats amb armes llargues, han realitzat, tal com explicava el diari ‘Regió 7’, «controls antiterroristes», segons paraules d’un agent, a diversos punts de la carretera entre Berga i Avià, a la cruïlla del barri de la Creu i a la carretera de Sant Llorenç de Morunys. Durant el procediment, i tal com declarava un testimoni, la Guàrdia Civil ha escorcollat de dalt a baix alguns turismes, mentre que a altres conductors únicament els hi demanaven la documentació i els deixaven marxar.

Preguntaven als conductors si eren independentistes

La part més sorprenent del control és que alguns testimonis han explicat a ‘Regió 7’ que els conductors que portaven simbologia independentista eren preguntats sobre la seva ideologia política, com a motiu d’importància per realitzar el control.

També et pot interessar...


Comentaris
yield
Doncs jo els hi preguntaria a ells quans en van matar al Tarajal i si van a visitar a la presó el seu company de La Manada
Patricia García Ventura
És una caça de bruixes, no m'en refio gens ni mica ni de la guàrdia civil ni de la policía nacional són capaços de montar un acte terrorista com l' última vegada I Europa hauria de fer alguna cosa
S'els en va l'olla ! Quina gent...i a sobre els paguem amb els nostres impostos. Catalunya lliure ja !!!
Avascal
A la carcel ya hostia.
Jorge Raúl Vives Vicente
"Apolítico, de derechas de toda la vida". Y te dejan pasar seguro.

envia el comentari