La Guàrdia Civil repeteix el pla del 2017: desplegarà agents a Catalunya aquesta tardor

El dispositiu, segons ha pogut confirmar 'El Confidencial Digital', serà menor que el de fa dos anys però tindrà el mateix objectiu

La Guàrdia Civil desplegarà desenes d'agents a Catalunya abans de la sentència del Suprem | Twitter

Tal com va ocórrer amb el desplegament de les forces estatals de l'ordre a la tardor del 2017, el ministeri de l'Interior ha optat per repetir 'estratègia'. Així mateix, segons relata 'El Confidencial Digital' a partir de fonts pròximes a la Direcció General de la Guàrdia Civil, la Prefectura policial ha decidit ampliar la presència d'agents del cos amb l'objectiu d'«investigar» el que puguin suposar delictes dins de les mesures «institucionals o particulars».

L'objectiu: Investigar possibles delictes 

El mitjà esmentat, tot i assegurar l'explicat amb fonts detallades, desconeix el nombre exacte d'agents desplegats. Fa dos anys en van ser 200, mentre que ara, segurament, sigui una mobilització menor; «diverses desenes de guàrdies civils», segons el cos militar. Ara bé, l'objectiu és exactament el mateix: «Seguir els grups d'independentistes radicals i detectar qualsevol mobilització que contempli un acte d'insubordinació i desobediència a la Llei i l'Estat». 

Pel que sembla, la intenció de la Guàrdia Civil és, novament, exercir de policia judicial, per donar amb proves incriminatòries i fefaents de delictes per part de «plataformes independentistes i d'organismes públics». D'altra banda i volent justificar la reiteració del pla parcialment detallat, les fonts policials recorden l''importància' i l'eficàcia dels agents d'informació l'any 2017 a l'hora de demostrar la contractació dels serveis per a l'elaboració de paperetes per part dels Jordis.

També et pot interessar...


Comentaris
Jose antonio
Però que pensen trobar aquesta colla d'INUTILS.
Josep
Tot lo inútil ho envian a Catalunya. Que vagin a recollir aigua a Múrcia
Jacks
Encara busquen urnes ? Conua a part, aquesta vegada no ens quederem quiets, sabem lo salvatges i nazis que son i no parararem altre vegada la galta.

envia el comentari