Els guàrdies civils i policies nacionals no cobraran més per venir a Catalunya

El PP, C's i Unión del Pueblo Navarro van aprovar una moció que demana aquest plus salarial pels destinats a Catalunya

Mossos, Policia Nacional i Guàrdia Civil
Els guàrdies civils i policies nacionals no cobraran més per venir a Catalunya | Catalunya Diari

Els guàrdies civils i policies nacionals que estiguin destinats a Catalunya, no cobraran un plus salarial pel seu desplaçament. 

Tal com ha explicat 'El Confidencial Digital', aquesta és una mesura que es presentar l'any passat al Senat, després que s'aprovés una moció del PP, llavors amb majoria a la cambra alta, gràcies al suport de C's i Unión del Pueblo Navarro.

La proposta segueix al calaix del Ministeri d'Interior

Un any després, aquesta proposta segueix al calaix del Ministeri d'Interior i, pel que sembla, no tenen intenció de fer-la efectiva. En aquest sentit, segons fonts pròximes a Interior, des del PSOE consideren que aquesta proposta és innecessària i que només serviria per augmentar la tensió a Catalunya.

No pensen el mateix des del PP i C's, que ja en el seu moment, van donar suport a aquesta moció en considerar que els agents que haguessin de dur a terme la seva tasca a Catalunya, havien de cobrar més per a compensar la situació «d'assetjament» i «pressió» a la que, suposadament, es veuen sotmesos per part dels independentistes.

La promesa d'Albert Rivera

En aquesta línia, cal recordar que el mateix Albert Rivera, va prometre fa uns dies en un acte d'homenatge a la Guàrdia Civil a Vic que, si entra al govern espanyol en les pròximes eleccions, aprovarà «un plus per treballar i defensar les llibertats a Catalunya».

No pensen igual des de  Podemos, els quals consideren que un augment salarial hauria d'anar en funció de «criteris professionals i necessitats reals», i no per «interessos partidistes». Així doncs, de moment, tots els agents que vinguin a treballar a Catalunya seguiran cobrant el mateix que fins ara.

També et poden interessar...


Comentaris
REFLEXIU
Què hauriem de cobrar doncs els catalans per viure sota la pressió i amenaçes del Estat espanyol?

envia el comentari