Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Noia jove mirant el mapa de Mapilife Tarragona

La guia turística de butxaca per descobrir la capital tarragonina

Les experiències més autèntiques de Tarragona, a la teva butxaca

Mapilife Costa Daurada, la guia de viatge i experiències, s'amplia amb un nou mapa dedicat a Tarragona. Aquesta nova guia, gratuïta i en format de butxaca, es pot trobar en més de 100 punts de la ciutat, convertint-se en una eina indispensable per a turistes i visitants.

Amb la incorporació de Mapilife Tarragona, la marca completa la seva oferta de guies a la Catalunya Sud, que ja inclou Reus, Salou i la guia global de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre, amb les 50 experiències imprescindibles de la zona.

Muntatge del Mapa Mapilife Tarragona i l'amfiteatre romà de fons
Mapilife Tarragona destaca per la seva presentació visual atractiva | mapilife

Una guia única i visual

A través dels seus mapes detallats,  els usuaris poden explorar les experiències més autèntiques de la ciutat i dels seus voltants. La Catedral de Tarragona, joia del romànic català, presideix la portada de la guia, simbolitzant la riquesa patrimonial de la ciutat.

Gastronomia, compres i molt més

La guia inclou una selecció de restaurants per a tots els gustos, des de la cuina d'autor fins a les terrasses més populars, com Ca l'Eulàlia, El Terrat o Cal Blay Tarraco Arena.

A més, Mapilife Tarragona dedica un espai a la potent oferta comercial de la ciutat, incloent-hi centres comercials com el Parc Central i El Corte Inglés, així com botigues històriques i emblemàtiques del comerç local.

Una iniciativa privada amb el suport local

Cal destacar que Mapilife Tarragona ha estat possible gràcies al suport de grans marques i emprenedors locals, sense cap mena de subvenció pública. Això garanteix la seva independència i el seu compromís amb la qualitat.

On trobar Mapilife Tarragona

El mapa de Mapilife Tarragona sobre una recepció d'un establiment comercial
Mapilife a tots els punts claus de la ciutat | mapilife

La guia es pot trobar en punts clau de la ciutat com les oficines de turisme, hotels, càmpings, taxis i en molts altres llocs seleccionats de Tarragona i la Costa Daurada.

Amb la nova Mapilife Tarragona, els visitants disposen d'una eina completa i actualitzada per descobrir la capital tarragonina i gaudir d'una experiència inoblidable. La guia consolida Mapilife Costa Daurada com a referent en la promoció turística de la Catalunya Sud.