Foto d'Helena Garcia Melero presentant el 'Tot es Mou' a TV3.

Helena Garcia Melero, emocionada: torna un mític presentador a TV3

Una cara molt reconeguda ha tornat a TV3

Helena Garcia Melero s'ha tornat a quedar sense paraules al seu propi programa. Però no ha estat l'única. També els espectadors del 'Tot es mou' s'han sorprès en veure de nou una de les cares més mítiques de la cadena.

I és que aquest dijous tornava a TV3de manera totalment inesperada un dels presentadors més reconeguts de tots els temps. Després de molts anys sense aparèixer davant les pantalles, ara, unes quantes dècades més tard, s'ha produït el seu retorn en un dia de l'any força especial.

El retorn d'un mític presentador de TV3

Aquest dijous, 23 de març, amb motiu de la celebració del Dia de la Meteorologia, qui havia estat un dels presentadors més mítics de la primera època de TV3ha tornat, almenys per una estona, a casa seva.

Helena Garcia Melero rebia ahir al 'Tot es mou', encara que de manera virtual, Eliseu Vilaclara, presentador del temps de Televisió de Catalunya durant els anys 1985 i 1988.

«Jo crec que avui és un bon dia per parlar amb una persona que representa probablement algunes generacions de meteoròlegs que moltes persones de TV3probablement coneixeran», assegurava el també home de temps Eloi Cordomí.

 «Mireu, l'Eliseu, mireu... T'estem veient, Eliseu! Que bonic!», ha exclamat la presentadora del programa quan ha aparegut un Vilaclara força rejovenit a la pantalla. «Jo també em veig. Quina vergonya...».

Fins i tot, el meteoròleg ha volgut recordar vells temps amb alguns dels acudits que explicava a la redacció. Uns que agradaven molt al ja desaparegut Antoni Castejón, a qui també han tingut molt present. «Avui també és un gran dia per recordar-lo, un mestre del qual encara la informació meteorològica n'és hereva i treu el seu estil».

D'altra banda, l'antic presentador, que es trobava a Manresa assistint en un acte en homenatge a la meteorologia, també ha volgut abordar diferents qüestions relacionades amb la preocupant situació de sequera que viu Catalunya actualment. 

«Ho veig tot molt complicat. Amb el canvi climàtic tindrem més períodes llargs sense pluja. Hem d'intentar tenir més recursos d'aigua i també estalviar-ne més».

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!