Helena García Melero de TV3

Helena Garcia Melero, en xoc: l'anunci que acaba de fer una companya en ple directe

TV3 ja ha trobat substituta pel programa

Canvi de cares als principals programes de TV3 en temps rècord. Fa només una setmana, la periodista esportiva Danae Boronat es posava al capdavant del 'Zona Franca', un programa que semblava condemnat a desaparèixer de la graella després de tota la polèmica.

Amb l'acomiadament de l'humorista Manel Vidal, que va acabar amb la dimissió del que era el seu presentador fins fa poques setmanes, Joel Díaz, la cadena pública es va posar mans a l'obra per buscar el substitut ideal.


Així, la tarragonina començava dilluns passat a presentar el late night. Un fet que ha implicat, a la vegada, que una altra cara molt coneguda de TV3anunciés una notícia sorprenent de forma sobtada.

Míriam Riau del 'Tot es mou' de TV3
Míriam Riau del 'Tot es mou' de TV3, nova presentadora de l''Onze'. | TV3

Míriam Riau, cap a Esport 3

L''Onze' d'Esport 3 ja té nova presentadora. Amb Danae Boronat, qui era, fins ara, la conductora del format esportiu en substitució a Xavier Valls, al capdavant del 'Zona Franca', el programa necessitava amb urgència una nova cara pels divendres a la nit.

I aquesta ha estat Míriam Riau, qui també, com Boronat, havia format part de la tertúlia esportiva 'El club de la mitjanit'. Ella mateixa ho anunciava als últims minuts del programa d'aquest dilluns del 'Tot es mou', on col·labora. «Catalunya, els divendres a les onze de la nit us espero a Esport 3 amb l''Onze'», començava.

Tot i que semblava, en un primer moment, que s'acomiadava de l'espai matinal, la reportera ha assegurat finalment que «no us deslliurareu de mi. Continuaré aquí».

Unes paraules que rebien l'aprovació immediata de la presentadora del 'Tot es mou', Helena Garcia Melero. «Bravo! Moltes felicitats! No ens ho perdrem».

Cauen en picat les audiències del 'Zona Franca'

D'altra banda, després de la reestrena la setmana passada del 'Zona Franca', el programa presentat per Danae Boronat feia aquest dilluns un share entre el 6,6% i l'1,7%. 

Unes dades força baixes, que indiquen que els espectadors no acaben d'acceptar els canvis introduïts a l'espai. Fins i tot, el passat dimecres, 1 de març, només tres dies després de la seva tornada a la graella de TV3, el format registrava les pitjors dades d'audiència des de la seva estrena l'octubre de l'any passat.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!