Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de Pau Donés saludant.

L'herència que ja té la filla de Pau Donés: dinerada, cases i diverses empreses

Pau Donés va deixar una gran herència per a la seva filla

Ja fa tres anys que Pau Donés ens va deixar. El juny del 2020 moria després d'una llarga lluita contra el càncer de còlon que feia força temps que patia, des de l'any 2015. 

El músic va aconseguir la fama a finals dels anys 90 amb el grup Jarabe de Palo. Un fet que va propiciar que l'artista acumulés un gran llegat que ara ha deixat als seus familiars més propers. Sobretot, a la seva filla Sara, la màxima beneficiària de tot el patrimoni del català després de la seva mort. 

El gran patrimoni que ja ha heretat la filla de Pau Donés

La persona que Pau Donés més s'estimava al món, Sara Donés, rebia l'herència del cantant el juny de l'any passat, dos anys després de la seva mort. Una que la noia no havia pogut ni veure. El motiu és que, fins a aquesta data, no comptava amb 18 anys. 

Es tracta d'un patrimoni que compta amb el segell discogràfic que va crear el seu pare, Tronco Records. L'empresa, durant els anys 2019 i 2020, va arribar a tenir uns beneficis de 207.000 euros i 425.000, respectivament.

Així, i com es publicava el 3 de març de l'any passat al Butlletí Oficial del Registre Mercantil, Sara es convertia en l'única sòcia del segell discogràfic del seu pare. Tot i que per la seva administració la noia comptarà amb l'ajuda del seu oncle Marc.

S'estima, a més, que la societat de Pau Donés compta un patrimoni de gairebé 8 milions d'euros, amb què havia invertit en diverses propietats a tot Espanya, a Barcelona, Formentera, Montanui i a la Vall d'Aran, que ara han passat a ser patrimoni de Sara. De fet, va ser a l'habitatge de la Vall d'Aran on va decidir passar els seus últims dies de vida envoltat dels seus. 

Ara per ara, Sara Donés prefereix mantenir-se en l'anonimat. I per aquest mateix motiu, sempre que es duen a terme homenatges, cerimònies o altres actes per la memòria del músic, de moment, les cares visibles són els seus familiars.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!