L'actor Jordi Rebellón en una imatge el 2018

L'herència que deixa Jordi Rebellón i que no se sap a qui anirà a parar

Jordi Rebellón va saber invertir adequadament i, entre altres propietats, es va comprar una finca al Montseny, la 'joia de la corona' de l'actor

Jordi Rebellón, que ens va deixar aquesta setmana a causa d'un ictus, als 64 anys, va guanyar molts diners al llarg de la seva carrera professional. Rebellón va invertir-ho en empreses i propietats que van fer pujar encara més la seva economia, tal com recull Vanitatis a la seva pàgina web.

Jordi Rebellón va passar a Águilas la seva infància, on tenia tres propietats al seu nom. Entre elles, un dúplex de 119 metres quadrats que va comprar el 2015. El patrimoni de Rebellón era més extens: adquirir la seva casa de Madrid, al barri de Lavapiés, el 2003.

Per altra banda, l'actor va tenir problemes amb Hisenda i va ser condemnat a pagar 1,34 milions d'euros a l'Agència Tributària. Sembla que el català va facturar de forma irregular entre 2005 a 2007, anys en què treballava a Hospital Central. A causa d'això, part del seu pis de Madrid va ser embargat.

El 2019, tot i recórrer, els jutges de l'Audiència Nacional verificaven que l'actor facturava el seu treball a través d'una societat. Així mateix, es deduïa despeses que no estaven relacionades amb la seva activitat professional.

Jordi Rebellón i la seva finca al Montseny, la 'joia de la corona'

Jordi Rebellón tenia diverses propietats i la més especial de totes és una finca al Montseny, prop de Barcelona. El 2018 es va comprar un habitatge en un solar de 1600 metres quadrats. «A la meva casa del Montseny desconnecto de tot i, quan retorno a la meva feina, em sento nou», deia en una entrevista.

Les propietats de Rebellón estan a nom de les seves empreses perquè preferia viure sol «que mal acompanyat».

Jordi es va divorciar després d'un matrimoni que va durar tres anys. Sempre centrat en la seva feina, Rebellón va tenir un patrimoni immobiliari que manejava a través de diverses empreses.

Gestió Immobiliària Integrada Segle XXI és la societat amb la qual controlava les seves propietats. La va fundar el 2013 i la seva seu es troba a la seva residència madrilenya.

Les altres empreses de Jordi Rebellón

A més, Rebellón tenia altres empreses. L'intèrpret era administrador únic de Verolino Image AIE des de 2011. Parlem d'una societat sobre consultoria de gestió empresarial.

El seu capital social era d'1,18 milions d'euros, després d'una ampliació el 2021. Al mateix temps, Rebellón ocupava el càrrec d'administrador únic a Traspapelat SL, de la qual era l'únic accionista.

L'empresa es va crear l'any 2005, es dedica a les arts escèniques i la seva seu es troba a la finca de Montseny. Tot i això, no presentava comptes des de fa set anys, quan va declarar un patrimoni d'1,37 milions d'euros.

D'altra banda, el 2011 va fundar una altra empresa radicada a l'actuació. Desenvolupaments Alqueria 2011 SL, sobre «activitats de postproducció cinematogràfica, de vídeo i de programes de televisió».

«Als 18 anys gairebé em fitxa la Gramanet, a Tercera Divisió, però els vaig dir que jugaria els diumenges i que no entrenaria, perquè a les nits anava a teatre a assajar. I, evidentment, em van dir que no», deia.

«Vaig començar fent teatre als 15, per a mi era un verí i després treballava en un banc, que ho alternava amb el teatre amateur. Fins que va arribar un moment en què vaig decidir que volia intentar viure del que m'agradava. Als 31 anys vaig canviar-ho tot, encara que no vaig començar a guanyar-me la vida com a actor fins als 41», explicava.

f

A més, Jordi Rebellón va patir un dur revés amb la mort de la seva mare el març passat. Amb una emotiva publicació, va agrair el tracte que va rebre la seva mare des del centre mèdic on va viure els seus últims dies.

«El tracte impecable d'afecte, generositat i professionalitat en els últims moments de vida de la nostra mare Paquita. Gràcies. Descansi en pau», escrivia Jordi al costat d'una imatge d'ell i la seva mare.