YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Cristina i Luis, d'estar a un pas de casar-se, a guanyar l'Euromillones i separar-se

El bitllet que van jugar a mig fer Cristina i Luis va convertir-se en el motiu de tots els seus problemes

Bitllet de l'euromilions
El premi milionari ha estat el detonant dels problemes en la relació | Pixabay

Resulta una tendència que el que triomfa en els diners, no ho fa en l'amor. I és que si bé tots dos factors al costat de la salut són determinants per a aconseguir la tan anhelada felicitat, normalment no van de la mà. Precisament perquè un interfereix amb l'altre, i és difícil albirar on el que pot més és la cobdícia o el sentiment. Una d'aquestes històries és la dels quinze milions d'euros que va guanyar una parella portuguesa en un dels sortejos de l'Euromillón, que va acabar per marcir la flor de l'amor.

«Si no fos pel Euromillón, ja estarien casats», comenten fonts pròximes a la parella, però el bitllet que van jugar a mig fer Cristina i Luis va convertir-se en el motiu de tots els seus problemes. Tant és així, que tot el sentiment es va convertir en avarícia, i l'única cosa que importava era aconseguir el premi íntegre del bitllet.

Després d'aconseguir el que milions d'europeus somien tots els divendres, de tenir al teu abast una vida sense preocupacions econòmiques, plena de luxes al costat de l'amor de la teva vida, Cristina Simões i Luís Ribeiro han complicat realment les seves existències.

Cada setmana aquesta jove parella, que tenia 20 anys en aquell moment, jugava a l'Euromillones. El 19 de gener del 2007 una de les seves combinacions va ser la guanyadora del primer premi d'aquest sorteig europeu. Alguna cosa va ser diferent de la resta d'apostes anteriors i és que Cristina, en l'últim moment, va decidir que juguessin dos euros més que l'habitual, proporcionant així la clau guanyadora.

El premi del conflicte

Una decisió impulsiva per a obrar amb els fils de la fortuna. L'aposta registrada en el Café Brandao de Alvelos, va donar lloc a una notícia de les quals només es reben una vegada en la vida. Els dos joves guanyaven el primer premi del sorteig del dia 19.

La parella va ser acompanyada pels seus pares a Lisboa per a cobrar els quinze milions d'euros que havien guanyat, i van dipositar aquesta quantia de capital en un compte bancari que tenia quatre titulars. Quan un dels membres de la parella, en aquest cas Luis, va proposar retirar una quantia per a repartir-lo entre pares i germans, els pares de Cristina es van oposar, argumentant que el compte només es podria tocar una vegada estiguessin casats.

L'estirada d'interessos per part dels diferents membres de cada família va acabar per tibar la situació, fins al punt que la parella va discutir, i Cristina va acabar per posar fi a la relació. Segons compten en Courel, poble natal del jove, Luis va decidir interposar la cautelar perquè la família de la seva exparella volia retirar tots els diners del compte.

Aquí va ser on va entrar el segon conflicte que tenia una clara vinculació sentimental, i és que calia demostrar qui era l'autèntic propietari del premi, si la persona que va triar els dígits, o el que va posar els diners.

Una resolució pendent de resolució

«Amb el bonic que seria que cadascun es quedés amb 7,5 milions d'euros», declara un treballador del bar on es va registrar el bitllet premiat. En la localitat on vivia Cristina, Remelhe, es va mantenir el secret a veus d'aquest capital, ja que tots els veïns sabien bé la fortuna, però també són coneixedors de l'entramat judicial que l'embolica.

Tot i desconèixer-se la resolució sobre el cas, de moment els diners romanen bloquejats en el compte i tots dos joves viuen en les seves localitats, però separats. I és que a vegades hom ha de conformar-se amb el que té; el que sí que és segur és que tots dos viuen sense grans luxes, i, a més, ara, sense amor.


Comentaris

envia el comentari