ÚLTIMA HORA

🚨 Els casos de coronavirus es disparen a Espanya: 2.935 en tan sols 24 hores

URGENT

🚑 Quim Torra reacciona a l'explosió de casos de coronavirus: «Moment difícil i complicat»

Un home denuncia el desagradable tracte cap al seu gos en una botiga de Figueres

Ha assegurat que els amos de la botiga l'han agredit a ell i a la seva mascota

Un veí de Figueres denuncia maltractament animal en un establiment
Un veí de Figueres denuncia maltractament animal en un establiment | Carles Castellnou

Un veí de Figueres, Carles Castellnou, ha denunciat una situació viscuda en un establiment de la capital de l'Alt Empordà. Segons l'home, els amos d'una botiga l'han agredit a ell i al seu gos per entrar en el local on, suposadament, no hi podien entrar gossos. Assegura que no hi havia cap cartell que en prohibís l'entrada i que s'ha sentit molt dolgut pel tractament rebut.

Segons el relat de l'home, al voltant de les 10.30 hores del matí d'aquest dijous, s'ha acostat a l'establiment en qüestió i, en veure que no hi havia cap cartell que prohibís la seva entrada, ha decidit accedir-hi acompanyat de la seva mascota, un gos. Ha estat llavors quan una dependenta de la botiga se li ha acostat i li ha dit que «tu i el teu gos, fora», a què ell ha respost que havia entrat perquè no havia vist cap senyalització i que «les coses es diuen amb educació».

En aquell moment ha aparegut l'amo de l'establiment, de nacionalitat xinesa. Aquest l'ha «escridassat davant de tothom» i l'ha «amenaçat» de sortir de la botiga, «si no volia que truqués a la policia». Aquest tracte ha molestat profundament a Castellnou, qui li ha dit a l'home que no tenia cap problema amb què truqués a la policia, ja que ell «no havia fet res».

Explica que l'han agredit a ell i al seu gos

La seva actitud ha molestat l'home xinès que, segons Castellnou, li ha fet una empenta i li ha donat una puntada de peu al seu gos. Indignat, ha avisat personalment a la policia i ha anat a demanar el full de reclamacions, el qual s'han negat a donar-li. Finalment, quan la policia ha entrat a l'establiment per exigir-los el full de reclamacions, els treballadors s'han excusat explicant que l'establiment és molt nou i que encara no disposen dels papers.

El veí de Figueres ha volgut fer pública la situació viscuda i, en declaracions a CatalunyaDiari, ha denunciat que «no podem tenir locals i persones que tractin els clients d'aquesta manera i que, a més, maltractin els animals». Castellnou ha contactat amb diverses entitats animalistes i acusa l'establiment d'un doble delicte: per una banda la discriminació i maltractament de l'animal i, per l'altra, la falta de documentació obligatòria.

També et pot interessar...


Comentaris
María S A.
No tenen cap mira-ment benen aquí i menypreuen als del país,et diuen que no entenen el Catala,,aquesta mena dé Gent s'aurien de tornar al seu país.
Rafel
Estoy con la Maria S A , no necesito decir nada mas
Jor
És indignanat, una situació així no es pot permetre. Espero que les autoritats tanquin aquesta botiga i castiguin els seus amos.
Albert
Poseu el nom del establiment!!

envia el comentari