Rituales y hechizos: ¿qué día de la semana es mejor para cada tipo de ritual?

El millor ritual per a cada dia de la setmana

Diferents planetes i déus tenen una influència específica en funció de la jornada

Dins de l'àmbit dels encanteris i rituals, cadascun dels dies de la setmana consta d'uns efectes rellevants. En cas que tinguem ganes de dur a terme determinats rituals per atraure —entre altres coses— més coneixements, fortuna o salut, hauríem de tenir en compte en quin dia de la setmana el fem, perquè cadascun d'ells resulta més indicat per a unes classes d'encanteri concretes.

Descobreix els dies més favorables per a cada classe de ritual

Primer de tot, hem de tenir en compte que els dies es regeixen per un determinat planeta o per una divinitat i, per tant, cada jornada té unes influències concretes que faran que sigui més favorable o menys per a la celebració de determinats rituals.

Ara bé, tot i que hi hagi rituals més indicats per a cada dia concret, això no vol dir que no es puguin fer en un altre moment. A través de les recomanacions que fem simplement es pretén maximitzar el potencial del ritual perquè tingui més força.

Els millors rituals per al dilluns

Dilluns és un dia regit per la Lluna, un satèl·lit que constitueix la representació femenina al davant del Sol —que és un astre que es vincula amb la masculinitat— que simbolitza l'home. En aquesta jornada en concret, la influència lunar té efectes per a les llars i per a tot allò que s'hi relaciona, tant en general com en aspectes més concrets, com ara els animals domèstics, els jardins i les altres coses que podrien vincular-s'hi.

El dilluns també és un dia òptim per a tots aquells conjurs que tenen alguna cosa a veure amb els naixements, la fertilitat, la descendència i la concepció,  a banda de l'univers esotèric i oníric. D'aquesta manera, s'inclou en aquest dia tot allò que té a veure amb la intuïció i els elements invisibles, com ara la projecció a nivell astral, els poders de tipus psíquic o l'endevinació.  

Finalment, per tal d'aconseguir més eficiència en els nostres rituals, els que van encaminats a aconseguir la pau i les reconciliacions també seria interessant que es fessin els dilluns.

Els rituals més indicats per al dimarts

El dimarts és un dia vinculat directament al déu Mart, fill de Juno i de Júpiter, la divinitat de la guerra. Per aquest motiu, els encanteris més indicats per al dimarts tenen un vincle molt proper amb la força, la valentia, l'acció i la formació dels projectes.

Aquest dia, per això, és molt propici per a l'execució de les accions que contribueixen a la fortalesa a nivell físic, del rendiment esportiu, de la lluita, de la independència, de la voluntat de competició, de les conquestes i del poder en general.

De la mateixa manera, i com que la gosadia també té un nexe amb el temor, el dimarts també pot ser interessant per dur a terme diversos rituals per alliberar-nos de les pors i per acabar amb males influències o, fins i tot, amb les malediccions.

Rituales y hechizos: ¿qué día de la semana es mejor para cada tipo de ritual?
Et desvelem els rituals més adequats per a cada dia diferent de la setmana | HOROSCOPOMAGICO.COM
 

Els rituals més idonis per al dimecres

Pel que fa al dimecres, és un dia amb una relació molt forta amb tot allò que tingui relació amb les activitats comunicatives i comercials, perquè té una connexió amb la divinitat del comerç, Mercuri.

En aquest sentit, els rituals més eficaços en aquest dia seran tots els que es vinculin amb els coneixements, l'atracció del comerç, la comunicació en general, les transaccions comercials i financeres, les empreses i els negocis.

Igualment, el dimecres és perfecte per demanar la curació i també per desenvolupar tot allò que té relació amb l'esoterisme en connexió amb la clarividència.

Els rituals més favorables per al dijous

Aquesta jornada està lligada amb la divinitat Júpiter, progenitora tant de les persones com de la resta de déus. Per això, consta d'una gran força pel que fa als encanteris relacionats amb la prosperitat, la fortuna econòmica i la glòria, a banda de l'ambició i tot allò que té relació amb el món de la legalitat.

I no només això: el dijous també resulta un dia totalment adient per dur a terme rituals relacionats amb la benaurança, l'amistat i la fortuna en general.

Els rituals que tindran més força si els fas divendres

Divendres, de la mateixa manera que passava amb el dilluns, és una jornada vinculada amb la feminitat, perquè té una connexió amb la divinitat de la feminitat i l'amor: Venus. Per tant, els encanteris i els rituals que es fan amb l'objectiu de reforçar l'amor i els sentiments són idonis, així com els que estan pensats per afavorir la sexualitat, la bellesa, els vincles que durin i la gestió emocional.

Igualment, es tracta d'una jornada perfecta per dedicar-se als conjurs en connexió amb la recerca de l'abundància,  la moda i tot allò que tingui a veure amb l'art.

Els rituals ideals per al dissabte

El dissabte té una connexió directa amb Saturn, divinitat romana de les collites, l'agricultura i la meteorologia. Per això, qualsevol conjur que es faci durant aquesta jornada tindrà una força més vigorosa si s'efectua per tal de comunicar-se amb el món dels esperits, viatjar a una vida del passat, cercar protecció o meditar.

La jornada del dissabte també resulta idònia per als encanteris i rituals efectuats amb la finalitat de mirar que torni a nosaltres alguna cosa que hem perdut, o per als que tinguin un vincle amb la moralitat, les coses amagades, el renaixement i la mort.

De la mateixa manera, tot i que en un grau inferior, també resulta una jornada interessant per als rituals vinculats amb la materialització de projectes, el poder, la trajectòria laboral i tot allò que tingui alguna mena de vincle amb el món professional. Això es produeix perquè el planeta Saturn representa la constància i la perseverança, que són dues virtuts indispensables per poder assolir allò que ens proposem.

Rituales y hechizos: ¿qué día de la semana es mejor para cada tipo de ritual?
El dissabte és un dia òptim per als rituals vinculats amb la materialització dels projectes | HOROSCOPOMAGICO.COM

 

Els rituals que es recomana fer el diumenge

Diumenge és la jornada més vinculada amb l'astre Sol i, tal com hem explicat més amunt, aquest cos celeste està vinculat a la masculinitat. Té uns efectes molt importants en àmbits diversos com ara l'esotèric, dins del qual contribueix a la purificació, a l'eliminació de les influències negatives i a protegir les persones. A banda, dins de l'àmbit econòmic, també té relació amb la caritat, les finances en general i la bona fortuna econòmica. 

Aquest dia resulta altament indicat per tal de dur a terme conjurs amb la finalitat de promoure l'esport, les activitats creatives, l'alegria, l'evolució i també la dansa. 

També et pot interessar...