Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge dels carrers buits de Barcelona durant el coronavirus

Un home es disfressa de gos per sortir al carrer durant el confinament

L'home ha estat vist pel barri del Polígon de Toledo
Imatge dels carrers buits de Barcelona durant el coronavirus
Molts usuaris han criticat l'actitud de l'home al saltar-se el confinament | CatalunyaDiari

El confinament pel coronavirus només permet sortir al carrer per tal d'adquirir productes de primera necessitat, desplaçar-se als establiments sanitaris o al lloc de treball, anar a ajudar a persones dependents, i també per passejar el gos, però durant els onze dies que portem de quarantena s'han vist tota mena d'estratègies per poder sortir de casa.

[predef]catdiari-grup-de-facebook-580[/predef]

La més surrealista es va poder veure el passat diumenge al barri més poblat de Toledo, concretament al barri del Polígon, on hi viuen més de 20.000 persones. Allí, un veí es va topar amb un home disfressat de gos que es passejava pel carrer a quatre grapes.  

A la imatge es pot veure que allò que camina pel carrer d'aquesta manera no és un gos, sinó un home amb una perruca i una vestimenta del mateix color, que pretén assimilar-se al pèl d'un gos

Criticat a les xarxes socials

La fotografia de seguida es va fer viral a les xarxes socials i molts usuaris no han dubtat en recriminar l'actitud irresponsable d'aquest individu. Com es pot veure, l'home no duu ni guants ni mascareta, i camina a quatre grapes tocant el terra amb les mans. 

«Hi ha gent treballat per cuidar a la resta, jugant-se cada dia la vida i quan surt de treballar es tanca a casa, hi ha gent amb milers d'històries complicades per estar a casa i són responsables», escrivia un usuari a les xarxes socials. 

Una veïna del barri també ha criticat durament l'actitud de l'home i de tots aquells que se les enginyen per sortir de casa: «La vostra gràcia, a més a més de suposar un perill per a tots, em sembla una gran falta de respecte», un comentari al qual molts usuaris han donat suport. 

Centenars de maneres de saltar-se el confinament

Des que va començar la quarantena, la policia s'ha trobat amb infinitat de casos de persones que intentaven saltar-se el confinament. Des d'aquells que es disfressen de dinosaure, passant per aquells que treuen a passejar una  cabra, i fins als que  «disfressen» un radiador i el treuen a passeig com si fos també un gos. 

Un altre vídeo que també s'ha fet viral en els últims dies ha estat el de dues dones que baixaven el gos amb la corretja des del seu balcó, per evitar així sortir al carrer.