Un home amb la Via Làctia de fons

Un home que diu venir del futur anuncia tres catàstrofes aquest mes de setembre

L'home, famós a TikTok, adverteix el perill que se'ns acosta aquest mes

Si hi ha alguna cosa que a tots ens preocupa, en major o menor mesura, és el futur. Per això hi ha un home que ha aconseguit un gran protagonisme a les xarxes. I és que, entre altres, ha anunciat tres catàstrofes diferents que tindran lloc aquest mes de setembre.

Es tracta de tres fets realment greus que, segons adverteix, posaran en perill a una multitud de persones a tot el món.

L'home que 've del futur'

Aery Yormany és el nom que ara s'ha convertit en notícia. No obstant això, a TikTok, on té més de 882.000 seguidors, és conegut com Aesthetictimewarper.

Avui és protagonista de l'actualitat perquè diu que ve del futur, concretament, de l'any 2714. Ha exposat que té una clara missió: ajudar a la humanitat. Intenta advertir dels grans perills que l'amenacen i de com serà el món en els anys i segles vinents.

Anuncia tres catàstrofes que passaran el setembre

En les últimes setmanes, aquest viatger del temps ha utilitzat el seu esmentat perfil a la citada xarxa social per notificar quelcom greu. Ha publicat diversos vídeos on exposa que aquest mes de setembre serà molt complicat i dur. El motiu és que es produiran tres importants catàstrofes.

En primer lloc, ha afirmat que el pròxim dia 11, quan es compleixen 20 anys del tràgic atemptat contra les Torres Bessones, hi haurà un desastre. Sí, perquè, tal com sembla, un àlien s'endurà a un total de «4000 treballadors qualificats i nens a un altre planeta, el 'Próxima B'». Ho farà per protegir-los d'altres espècies que, a poc a poc, van arribant a la Terra i que tenen intenció de destruir-la per complet.

En segon lloc, Aery Yormany ha dit que la segona catàstrofe tindrà lloc el dia 14 d'aquest mes. Ha alertat que hi haurà l'huracà més gran de la història. Aquest, segons indica, serà el primer que arribarà a la categoria 6.

Així mateix ha anunciat que el citat huracà devastarà la Costa Est dels Estats Units. Exactament, el territori de Carolina de Nord.

En tercer lloc, ha indicat que el dia 26 es convertirà en una jornada que passarà a la història. El que passarà és que un ximpanzé aprendrà a parlar gràcies a una mutació de les seves cordes vocals. I això, segons el seu punt de vista, és una gran catàstrofe per a l'ésser humà.

Altres prediccions catastrofistes de l'home del futur

A més de donar a conèixer aquestes tragèdies que es produiran immediatament, aquest viatger temporal ha advertit d'altres. Ha seguit fent ús del seu perfil a TikTok per anunciar el caos i els canvis que tindrem sobre nosaltres els pròxims anys. Sí, que contribuiran a la fi de la humanitat tal com l'entenem.

Així doncs, per exemple, el 2023 diversos extraterrestres, anomenats Nozics, arribaran a infiltrar-se als governs de diferents països. I el 2024 es produirà una pluja àcida que serà fruit d'una gran explosió nuclear.

Malgra tot, sembla que no tot seran drames durant els pròxims anys. També ha publicat dues prediccions que són més positives.

Ha publicat que aquest 2021 un total de vuit persones veuran canviar les seves vides per sempre. El motiu és que, gràcies a l'energia del Sol, rebran superpoders. Vaja, que no tindran res a envejar a Superman, Spiderman, Hulk o Superlópez.

I el 2022, per part seva, es trobarà la misteriosa illa perduda d'Atlantis. Un descobriment tan inesperat com fascinant.