ÚLTIMA HORA

🔴 Espanya suma 1.178 nous positius de coronavirus en les últimes 24 hores

L'emotiu homenatge que li vol fer el seu poble a un jove futbolista cordovès mort d'un càncer

Els veïns d'El Viso recullen signatures per posar-li el seu nom al pabelló municipal

José Luis Morales
José Luis Morales durant la seva etapa de futbolista | Cedida

La mort de José Luis Morales va suposar un fort cop per la població cordovesa d'El Viso. Aquest jove futbolista, de 31 anys, va perdre la vida el passat 3 de novembre per no poder superar un tumor cerebral

Molt conegut i molt estimat, després d'haver passat per diferents equips de la zona de la vall de los Pedroches, un grup de veïns no va dubtar en voler fer-li el millor homenatge possible: Posar el seu nom al pavelló municipal. 

Amb l'aprovació de la família, van parlar amb l'alcalde per veure quines passes havien de seguir. Per això, van començar una recollida de signatures per presentar una sol·licitud per concedir aquest honor al jove, que; Raquel Goméz, una de les impulsores de la iniciativa, defineix com «carismàtic, alegre i positiu», en paraules al 'HuffPost'.  

4.000 signatures i el suport de cares conegudes de l'esport

Al començament, explica Gómez, «ho anàvem a fer a tres o quatre pobles» però amb els dies «s'han multiplicat» i confirma que tenen llocs de recollida a «Tenerife, Palma, Barcelona, Saragossa o Galicia». 

En pocs dies han recollit més de 4.000 signatures, el doble de la gent que viu a El Viso. A més han aconseguit el suport a les xarxes d'esportistes i gent vinculada a l'esport com Pau Gasol, Sergio Busquets o el periodista Tomás Roncero.

Una llarga lluita amb un trist desenllaç

José Luis Morales va lluitar contra el seu càncer durant més de cinc anys. Els metges, en un primer terme, el van diagnosticar amb un tumor «benigne i li van donar esperances, però a mesura que se sotmetia a diverses operacions, la malaltia era cada cop més agressiva. 

Tot i això, explica Raquel Gómez que «mai es va ensorrar, sempre positivitat, esperança i amb el seu lema 'No dejes de soñar'». Aquest fa referència a la coneguda cançó de Manuel Carrasco, que reflecteix ben bé el caràcter de José Luis «durant la seva última etapa». 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari