Un hotel de luxe obrirà les portes aquest any a Barcelona

L'empresa InterContinental Hotels & Resorts s'instal·larà a finals d'estiu a la muntanya de Montjuïc

El turisme a luxe a Barcelona rebrà un impuls aquest 2021. I és que l'empresa InterContinental Hotels & Resorts ha anunciat la imminent obertura d'un hotel a la capital catalana. L'obertura d'aquests allotjaments està prevista per finals d'estiu i se situaran en un dels emplaçaments més bonics de la ciutat: la muntanya de Montjuïc.

L'InterContinental Barcelona, que és com es dirà el nou hotel, s'ubicarà al mateix lloc on fins ara hi havia el Crowne Plaza Barcelona. A més, tal com ha anunciat l'empresa impulsora, podrà oferir 273 habitacions, de les quals una és una suite presidencial de 180 metres quadrats i 17 més seran júnior suites, i també tres bars i restaurants i una zona d'spa.

D'aquesta manera, InterContinental Hotels & Resorts tindrà un segon hotel a l'estat espanyol (ja en té un a Madrid) després de realitzar una inversió que s'enfila als 14 milions d'euros. En aquest sentit, el director general d'InterContinental Barcelona, Enrique Escofet, ha destacat que la marca portarà a la capital de Catalunya tot el coneixement internacional obtingut al llarg de la seva trajectòria.

El nou hotel també tindrà un centre de negocis

Més enllà dels allotjaments, els establiments de restauració i la zona d'spa, el nou InterContinental Barcelona també tindrà un gran espai destinat al sector dels negocis. Segons ha anunciat l'empresa, el nou espai comptarà amb més de 3.000 metres quadrats que es destinaran exclusivament a oferir reunions, conferències, congressos, banquets i també exposicions. I és que, en total, l'hotel InterContinental Barcelona tindrà 18 sales de reunions amb una capacitat de 1.200 persones.

Segell de sostenibilitat

A banda dels serveis que oferirà aquest nou hotel de Montjuïc, tal com ha anunciat la mateixa empesa, l'InterContinental Barcelona comptarà des de la seva obertura amb la certificació Biosphere. Es tracta d'un segell atorgat pel Responsible Tourism Insitute (RTI), que garanteix el compliment de diferents «requisits internacionals de sostenibilitat».

InterContinental Hotels & Resorts a Catalunya

Així doncs, InterContinental Hotels & Resorts aterrarà per primera vegada a Catalunya després de realitzar una inversió de 14 milions d'euros i comptar amb un hotel a Madrid. InterContinental Hotels & Resorts és una cadena d'hotels de luxe que compta amb gairebé 200 establiments repartits entre més de 70 països de tot el món. A banda del pròxim hotel de Barcelona i el que té a Madrid, l'empresa té presència a altres localitzacions destacades mundialment com Washington, Singapur, Amsterdam, Nova York, San Francisco, Miami, Hong Kong, Canadà o Londres.


Comentaris

envia el comentari