Miquel Iceta ha demanat el relleu de Quim Torra en considerar que no val per la política

Iceta carrega contra Quim Torra: «La política no és el seu fort, que ho deixi»

«Torra posa cara d’ensurt quan sent una opinió diferent... no passa res, bon vent i barca nova!», ha dit Iceta

L’era de Quim Torra al capdavant de la Generalitat s’està esgotant. Si més no, això és el que creu un Miquel Iceta que aquest matí ha criticat sense miraments la gestió del president de la Generalitat. «Hem de donar l’oportunitat a Torra de tornar a fer el què li agradava. Ho ha intentat, però ha demostrat que la política no és el seu fort», ha comentat Iceta sobre el cap de l’executiu català.

En aquesta línia, doncs, el màxim responsable del PSC ha anat més enllà en explicar: «Torra posa cara d’ensurt quan sent una opinió diferent... no passa res, bon vent i barca nova!».

El rebuig d’Iceta a l’independentisme

Iceta no ha estalviat crítiques al Govern i al procés independentista. De fet, el mateix Iceta no s’ha estat de res quan  ha lloat el seu partit en assegurar que havia mostrat més «empatia» que les altres formacions amb la crisi catalana.

Iceta i Torra, a la Generalitat, en una imatge d'arxiu de finals de 2018  | CatalunyaDiari.cat

 

«Creiem que els independentistes es van equivocar i que van fracassar», ha explicat el mateix Iceta mentre, en aquesta línia crítica, afegia: «Tot i això, volem incorporar a tothom al nostre projecte. Comptar amb tothom per aconseguir una societat molt més cohesionada».

Crítiques al sobiranisme a banda, finalment, Iceta ha conclòs el seu discurs carregant també contra els constitucionalistes. «Aquests que demanen un 155 per Catalunya... que es facin ells la permanent. El 155 no», ha demanat Iceta des del míting d’aquest dissabte, 26 de gener, a Mataró.