Polígon industrial d'Igualada.

L'Ajuntament d'Igualada pren mesures al polígon i a la discoteca on va passar l'abús

S'obrirà un expedient al local d'oci nocturn on la víctima va passar la nit

Continuen arribant reaccions a la terrible violació que hi va haver a Igualada fa més d'una setmana. En aquesta ocasió ha estat l'ajuntament del municipi qui ha anunciat que prendrà mesures arran de l'abús sexual que va patir una menor de 16 anys la nit del 31 d'octubre.

En aquesta línia, l'Ajuntament d'Igualada ha explicat que instal·larà càmeres de videovigilància al polígon Les Comes. Aquest és el punt en què un camioner va trobar la menor, brutalment ferida i inconscient, després que fos violada. L'home va tapar la nena amb una manta i va avisar ràpidament els serveis d'emergències. Les ferides que presentava el van fer creure que la jove estava morta, ja que a  més a més aquella nit la temperatura va ser molt gèlida, de tan sols 3 graus, i estava sense roba.

Es dona el cas que en aquest polígon no hi ha càmeres de videovigilància que podrien haver facilitat la investigació que tenen en marxa els Mossos d'Esquadra per trobar l'autor o autors d'aquests terribles fets.

Així doncs, l'ajuntament prendrà aquesta mesura que, segons la regidora de Seguretat Ciutadana, Carlota Carner, ja estava prevista abans dels fets. A banda del polígon, també s'instal·larà aquest mètode de seguretat als accessos i sortides de la ciutat.

Expedient obert a la discoteca on va anar la víctima

Una altra de les informacions que s'han donat a conèixer per part del consistori igualadí és que s'ha obert un expedient al local d'oci nocturn on la víctima va passar la nit de festa. La raó és que, moltes de les persones que han estat interrogades en el transcurs de la investigació, van explicar que la discoteca estava sobrepassada per l'aforament.

L'Ajuntament d'Igualada ha explicat que la discoteca Èpic va vendre més entrades de les permeses aquella nit. Aquest expedient podria derivar en una multa o el tancament temporal del local.

Pendents de prendre declaració a la víctima

D'altra banda, segons va avançar Telecinco aquest dimarts 9 de novembre, està previst que aquest dimecres els Mossos d'Esquadra prenguin declaració a la menor violada. Ja ha sortit de l'UCI i es recupera de les ferides físiques, tot i que les psicològiques seran les més complicades de sanar. Algunes fonts, però, apunten que la nena no recorda res del que va passar, pel què no podria aportar informació que ajudés a trobar qui li va fer tal salvatjada.

Per últim, la regidora ha anunciat que l'Ajuntament es personarà com a acusació particular en el cas. De moment, la investigació continua oberta i no s'ha produït cap detenció ni identificació.