Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Part superior d'un cotxe de policia amb el llum blau encès

La víctima d'Igualada surt de l'UCI: «La van deixar perquè morís»

Els Mossos d'Esquadra segueixen buscant qui va cometre el terrible abús

Els nous detalls de la terrible violació que va patir una menor de 16 anys a Igualada es van coneixent amb comptagotes. Aquest dimarts 9 de novembre, però, ha arribat una petita bona notícia: la nena ja ha sortit de la Unitat de Cures Intensives. Paral·lelament, els Mossos d'Esquadra continuen la investigació per respondre els nombrosos dubtes que encara planen sobre aquest cas: va ser una o més persones? qui va fer-ho? quina va ser la cronologia dels fets?

En tot cas, segons explica el mitjà CrónicaGlobal, la menor de 16 anys ja hauria sortit de l'UCI tot i que continua ingressada a l'hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Allí es recupera físicament i intenta fer-ho també psicològicament. Les greus lesions que l'autor o autors de la violació li van provocar han requerit intervencions quirúrgiques, però el que preocupa més és el seu estat psicològic després d'haver patit una agressió d'aquesta magnitud.

«Es pot considerar una tortura»

De fet, tal com narra CrónicaGlobal, el portaveu dels Mossos d'Esquadra, Toni Castejón, va arribar a afirmar que la brutal violació es podria fins i tot considerar «una tortura» i és que la gravetat de les ferides que li van provocar i tal com es va trobar la nena denocta un comportament d'extrema violència. Per Castejón, que abandonessin la nena de 16 anys amb les ferides que patia, inconscient i a només 3 graus de temperatura a Igualada només s'explica d'una manera: «La van deixar perquè morís».

En aquest sentit, els agents estan totalment bolcats a resoldre aquesta violació. De fet, Telecinco assegura que està previst que els Mossos d'Esquadra prenguin declaració a la menor aquest dimecres a la tarda, tot i que apunten que no recordaria res de la nit dels fets. La investigació continua sota secret de sumari, mentre la mare de la nena d'Igualada continua lluitant perquè no s'oblidi el cas de la seva filla i es pugui trobar el culpable o culpables de la violació, així com l'enduriment de la llei per evitar que tornin a passar successos d'aquest tipus.