Fotomuntatge de Sara Jane Smith i un cotxe de policia

Sara mor dies després que el seu fill de 18 anys: La desgràcia persegueix la família

Sara Jane Smith no va superar la mort del seu fill, Martin Ward

Ahir, Rotherham, ciutat de South Yorkshire (Anglaterra), es va despertar amb una notícia terrible: la mort de Sara Jane Smith. Aquestes últimes setmanes, als informatius s'havia parlat molt d'ella, ja que acabava de perdre el seu fill, Martin Ward, en un tràgic accident. El jove va morir amb només 18 anys a causa d'un impacte a la carretera.

Sara Jane Smith estava travessant un dels pitjors moments de la seva vida, però en cap moment va pensar que se n'aniria del món tan aviat.

Segons informen els mitjans locals, l'entorn de Sara estava molt preocupat per ella, ja que semblava que no superaria la mort de Martin. Lamentablement, la història ha tingut un final horrible i la família està desconsolada.

Martin Ward tenia una molt bona relació amb la seva mare, per això el fet d'haver-lo perdut va provocar conseqüències terribles en ella. Els periodistes que estan seguint la notícia volen ser molt prudents amb aquest drama, motiu pel qual no se'n té gaire informació. Encara no han transcendit algunes dades importants, però tots els mitjans coincideixen en una cosa: la tragèdia s'ha acarnissat amb la família.

Dos parents de Sara van perdre la vida a principis de gener d'aquest mateix any en un accident que va deixar sense alè les persones del seu entorn. Parlem de Josh Hydes, de 20 anys, i del seu tiet Tommy, de 24, que van caure en un riu amb el cotxe. El vehicle es va enfonsar i les autoritats no van poder fer res per a salvar-los la vida.

Foto de l'accident
La família de Sara ha viscut més d'una tragèdia aquest any  | cedida

Sara Jane Smith estava destrossada per la mort de Martin

Martin Ward va deixar un buit irreparable a la vida de la seva mare, Sara Jane. El diari 'The Sun' assegura que la dona estava desolada per la mort del seu fill. Els mitjans estan tenint molta cura a l'hora d'informar sobre el succés, per això no se'n coneixen les causes exactes.

Martin només tenia 18 anys quan va pujar al cotxe que acabaria ocasionant-li la mort. L'accident es va produir el 24 d'octubre i la notícia va traspassar fronteres. El jove anava acompanyat dels seus dos millors amics: Mason Hall i Ryan Gededes, tots dos de 19 anys.

Segons ha sortit publicat, el cotxe va xocar contra un arbre i l'impacte va provocar que els tres nois morissin a l'instant. Els seus familiars i amics van parlar amb els mitjans de comunicació per a rendir-los un homenatge molt emotiu. I aleshores ningú sabia que Sara també moriria uns dies més tard.