Exterior d´un supermercat de la cadena de mobles i decoració Ikea

Ikea rebaixa gairebé a la meitat aquest moble per a qualsevol racó de casa teva

Pot ser vàlid i útil per a qualsevol estada

Una manera d'estalviar a l'hora de decorar casa nostra és optar per mobles versàtils. Aquests ofereixen la possibilitat de ser funcionals a més d'un lloc de la casa. A més, a cada zona, podem donar-li un ús diferent. Tot depèn de les nostres necessitats.

Aquest tipus d'opcions també són molt interessants quan vivim en un pis petit que no ofereix la possibilitat de col·locar molt de mobiliari. En aquests es fa més important, trobar trucs per aconseguir l'emmagatzematge més gran sense que el poc espai sigui un impediment.

No és la primera vegada que et parlem d'un moble d'Ikea ​​que compleix aquestes característiques. Ja ho vam fer amb una taula auxiliar que podia convertir-se en el moble que voldríem. Ara, n'hem trobat un altre que segur que és del teu interès perquè podràs donar-li igualment molt d'ús.

Coneix-lo i veuràs la versatilitat que té. Et preguntaràs per què no l'has comprat abans. A més, l'aconseguiràs a un gran preu, ja que és a l'apartat outlet. Això sí, has de tenir en compte que l'oferta no serà eterna. Podràs aconseguir-lo més barat fins al 31 d'agost o fins que s'acabin les existències.

Una prestatgeria que podràs moure per la casa

Et presentem la prestatgeria Råvaror, que podràs portar a la part de la casa on més ús li puguis donar. I això gràcies a les rodes que té a la part inferior. Aquestes faciliten el trasllat, encara que estigui plenes de coses. A més, dues tenen topall per bloquejar-les i, d'aquesta manera, tenir una prestatgeria estàtica.

Pla general d'una prestatgeria amb rodes d'Ikea introduïda en una habitació de llar
Les rodes de l'estanteria permeten una còmoda mobilitat | Ikea

Està dividida en cinc espais de diferents mides on podràs col·locar moltes coses. A la part esquerra, trobem dos buits més amplis, mentre que a la dreta n'hi ha tres de menors dimensions. A més, hi ha una làmina per la part del darrere perquè res surti per allí.

Pel que fa a les mides, la prestatgeria té 67 centímetres d'amplada, 34 de fons i 69 d'alçada. Està fabricat en xapa de fusta amb el mateix aspecte i tacte que la fusta massissa. Per això, veiem les variacions a la veta, el color i la textura.

A l'hora de netejar-lo, passant-hi un drap humit no tindràs cap problema. A més, la superfície de la xapa és resistent a les taques i promet una llarga durabilitat. Així, doncs, tenim moble per a estona. Abans valia 129 euros, però ara el pots aconseguir per només 69, pràcticament per la meitat.

Molts usos en un sol moble

Com t'hem dit al començament d'aquest article, la versatilitat és un dels punts forts d'aquest moble. És perfecte per a qualsevol saló, ja que hi podrem col·locar tant elements decoratius com allò que vulguem tenir a prop. També podràs deixar les revistes o utilitzar la part de dalt per recolzar-hi el que necessitis.

Prestatgeria amb rodes d'Ikea sota una taula
Als prestatges podràs col·locar-hi elements pràctics i decoratius | Ikea

Amb aquest últim ús, també resulta molt interessant col·locar-lo a l'entrada de casa. A la part superior podrem posar-hi les claus i utilitzar els espais per guardar-hi el calçat abans de posar-nos les sabatilles de casa.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Depenent de la decoració que tinguis al bany, també pot ser vàlid per a aquesta estada. Podràs emmagatzemar-hi les tovalloles i els productes d'higiene. D'aquesta manera està tot organitzat i no ho tens escampat.

Finalment, hi ha l'habitació. La part superior ens pot servir per posar-hi la televisió i moure-la cap on millor ens vagi per veure-la. A més, si no volem que es vegi el que col·loquem als espais, podem comprar cistelles d'emmagatzematge. D'aquesta manera, no estarà tot a la vista i quedarà més bonic.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!