Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge primer pla d'Helena Garcia Melero

Helena Garcia Melero continua sense aparèixer a TV3: què passa realment?

La presentadora ja té substituta

La temporada televisiva s'està acabant i les cadenes han de decidir quins programes es queden i quins seran cancel·lats.

TV3 ja ha fet el seu balanç i, a part de canviar la graella de programació, ha decidit fulminar el 'Tot són problemes' i el 'Zona Franca' a causa de les baixes audiències.

Però no tot són males notícies. Perquè, recentment,  TV3ha confirmat que el programa 'Tot es mou' es renovarà per la següent temporada i Helena Garcia Melero en continuarà sent la presentadora. 

Helena Garcia Melero s'absenta del 'Tot es mou' des del divendres passat

El divendres 30 de juny, el 'Tot es mou' començava d'una forma molt diferent. La conductora, Helena Garcia Melero, no va aparèixer al capdavant del programa i aquest fet va deixar sorpresa a l'audiència.

La seva última aparició havia sigut el dijous previ, per això la seva absència sense cap mena d'explicació va deixar als espectadors estranyats.

El motiu és ben senzill, ja que la presentadora s'ha agafat uns dies de vacances. Després d'aquesta llarga temporada, Melero ha decidit fer una pausa i gaudir del seu descans.

No obstant això, la conductora tornarà per tancar la temporada el 21 de juliol i mentrestant la seva substituta és Sara Loscos, periodista i actriu.

La substituta d'Helena Garcia Melero, una cara coneguda de TV3

Sara Loscos és una veterana a la televisió pública catalana. La fama li va arribar gràcies a la seva tasca com a reportera del programa 'Ànima' i per haver fet el paper de Núria Ribalta a la sèrie d'èxit 'Temps de silenci'.

Sara Loscos participa activament al 'Tot es mou' des de 2021 i ara ha agafat les rendes com a presentadora per a substituir a la seva companya Helena Garcia Melero.

Imatge de Sara Loscos
Sara Loscos serà la substituta d'Helena Garcia Melero durant uns dies al 'Tot es mou' | TV3

Melero es va deixar veure fora del plató fa més d'una setmana

La periodista Melero no ha donat detalls sobre on va ni durant quants dies, però el que si sabem és que aprofitarà els dies de vacances per a gaudir-los amb la seva família.

A més, fa poc més d'una setmana que la presentadora va assistir al casament de Marc Piqué i Maria Valls a Sant Andreu de Llavaneres. En les seves xarxes socials va publicar el conjunt que portava per l'ocasió: un top verd llima, una faldilla a quadres i un cinturó de plomes. 

Així doncs, aquests dies el 'Tot es mou' serà conduït per la periodista Sara Loscos i no tornarem a veure a Helena Garcia Melero fins al 21 de juliol, quan es tanqui la temporada televisiva.