Iker Casilla en una entrega de premis de la lliga

Iker Casillas vol tornar a Espanya per un sorprenent motiu

El porter s'estaria plantejant presentar-se a unes futures eleccions de la Federació Espanyola de Futbol

La Real Federació Espanyola de Futbol fa mesos que viu una època convulsa. El seu president, Luis Rubiales, és constantment qüestionat pels aficionats sobretot per accions com la seva gestió del cas Robert Moreno.  És per això que comencen a sorgir noms importants dins el futbol espanyol que podrien competir amb ell en unes futures eleccions, el darrer és realment sorprenent: Iker Casillas. 

L'exporter del Real Madrid fa uns mesos que ha  començat una etapa als despatxos, concretament del Porto, mentre espera si pot tornar als terrenys de joc. Ara, però estaria plantejar-se fer una passa més en la seva nova faceta, tornant a Madrid per ser la màxima figura del futbol estatal.   

Casillas, a la cerca dels suports necessaris

Segons publicava la cadena 'SER', Casillas estaria decidit a fer aquesta passa i optar a la presidència de la RFEF, però el seu projecte encara estaria en procés. L'exporter internacional no es presentaria, si no és en una candidatura clarament guanyadora i que tingui un gran nombre de suports.   

Aquest fet podria ser el motiu pel qual en els darrers dies se l'ha pogut veure amb Carles Puyol o Andrés Iniesta, antics companys a qui els hauria demanat la seva opinió. Casillas tindria segurament també el suport d'una altra figura clau del futbol a Espanya, el president de la lliga, Javier Tebas. Aquest ha mostrat en moltes ocasions la seva animadversió cap a Luis Rubiales: «De president per la RFEF vull a qualsevol menys a Rubiales». 

Caldrà veure doncs si Iker Casillas compleix el seu desig de seguir vinculat al món del futbol dins la Federació Espanyola de Futbol. Molts veuen en ell la persona indicada per recuperar el prestigi d'una institució  marcada últimament pels escàndols esportius, com els casos Lopetegui, i extraesportius, amb nombrosos rumors de corrupció.   

També et pot interessar...