L'exclusiva d'Iker Jiménez sobre el coronavirus que pot convertir-se en una 'bomba'

El presentador afirma que és «un dels seus programes més importants»

Iker Jiménez durant el seu programa amb vestit de color blau fosc i micròfon davant
Iker Jiménez s'enfronta aquest dijous a una de les seves entrevistes més importants | Catalunya Diari

Avui mateix s'ha informat que Iker Jiménez donarà una 'gran exclusiva' aquest pròxim dijous a Telecinco. Fa molt temps que el periodista està informant sobre la situació actual, especialment els detalls més amagats sobre el coronavirus. Ell va ser un dels pocs que al febrer va alertar de la perillositat que aquesta pandèmia podria tenir a Espanya.

Mig any després s'han confirmat tots els temors del presentador de ‘Cuarto Milenio’, al qual en el seu moment li van dir alarmista. Iker Jiménez, al costat de la seva dona Carmen Porter, està disposat a desgranar tot el possible sobre aquesta pandèmia que està deixant a tot el planeta en alerta.

Iker Jiménez considera que és «un dels programes més importants»

Des de fa diverses setmanes, Iker Jiménez condueix el nou espai de Telecinco anomenat 'Informe Covid'. En aquest espai ha entrevistat de primera mà a grans experts sobre el coronavirus. El periodista vol anar més enllà i és per això que ha anunciat que avui ocorrerà una cosa històrica en televisió.

«Crec que és un dels programes més importants», ha dit el presentador en la promoció del programa que s'emetrà avui en Telecinco a les 10 de la nit. Avui dia no existeix una versió oficial sobre l'origen del coronavirus. Tal és el desconeixement de la malaltia que encara continuen morint milers de persones al dia en el món. 

Iker Jiménez entrevistarà Li Men Yang, viròloga que va fugir de la Xina

El que la gent vol saber és la veritable raó per la qual el coronavirus va aparèixer en les nostres vides. Hi ha centenars de teories que estan circulant, cap d'elles clara. La 'gran exclusiva' del dijous promet explicar tota la veritat. Després d'unes hores de renou, s'acaba de confirmar el que ningú podia imaginar-se. Iker Jiménez entrevistarà a Li Men Yang, la viròloga que va fugir de la Xina i diu saber la veritat del coronavirus. Aquesta experta va haver de fugir de la Xina després de reconèixer que ho sabia absolutament tot.

'Ecoteuve' i altres mitjans han confirmat aquesta notícia exclusiva transmesa per Manuel Villanueva, director general de Continguts de Mediaset Espanya. Això significa que el dijous pot ocórrer una cosa totalment històrica i inèdita en televisió. L'experta xinesa ha dit que sap absolutament tota la veritat. Les declaracions de Li Men Yang poden suposar un abans i un després en la història de la televisió i fins i tot en la història de la humanitat.

Aquest és sens dubte el repte professional més gran d'Iker Jiménez, qui podria ser ja gairebé un expert en tot el que envolta al coronavirus. Aquest programa especial podrà ser el pas definitiu cap a la veritat, alguna cosa que tots els experts porten mesos desitjant saber amb l'objectiu de facilitar la seva cerca per a l'erradicació del virus.


Comentaris

envia el comentari