Inundació a Molins de Rei per les fortes pluges

Importants destrosses i diversos ferits a causa de la tempesta: més de 1000 trucades

Els Bombers han rebut 1.342 trucades a causa del temporal

Els Bombers de la Generalitat han rebut 1.342 trucades per l'episodi de pluja intensa i vent d'aquest dimecres 31 d'agost. Després de viure un fatídic dimarts on una petita de només 20 mesos perdia la vida a causa de l'impacte d'una pedra de la tempesta, no hi ha hagut cap treva. Aquest segon dia de tempestes ha deixat diverses persones ferides i grans destrosses materials. 

Les comarques més afectades han estat el Barcelonès, el Vallès Occidental i l'Alt Penedès, segons les dades proporcionades per Protecció Civil. Els professionals han hagut d'intervenir en diverses inundacions, caigudes d'arbres i danys estructurals. 

Els usuaris de Twitter no han dubtat a compartir per aquesta xarxa social imatges dels estralls de la tempesta als seus municipis. D'aquesta forma, es poden veure arbres caiguts, vidres trencats i diverses zones inundades. 

Diversos ferits a causa de les fortes tempestes

Però no només s'ha hagut de lamentar danys materials, ja que diverses persones han resultat ferides a causa del temporal.

Entre els successos més destacables, trobem un noi de 13 anys que ha hagut de ser ingressat en estat crític a l'hospital perquè ha rebut l'impacte d'una branca d'un arbre. Segons expliquen des de Protecció Civil, la branca es va desprendre i li va caure a sobre. El jove va ser traslladat a l'hospital Sant Joan de Déu d'Esplugues. 

Poc després, un home de 54 anys ha estat traslladat a l'Hospital General de l'Hospitalet, també per la caiguda d'un arbre, en estat menys greu. 

Carreteres col·lapsades i diverses incidències ferroviàries 

Aquesta segona jornada de pluges ha provocat diversos accidents a les carreteres catalanes. Afortunadament, no s'ha de lamentar cap víctima mortal, però s'han produït talls i retencions a la BP-2121 de Vilafranca del Penedès, a la B-20 a Barcelona i a l'N-240 a Valls. 

▶️ El vídeo de la setmana

La xarxa ferroviària també ha patit talls de circulació a l'R4 i RT2 entre Sant Vicenç de Calders i l'Arboç. A més, per falta de tensió s'ha aturat un tren entre el Prat i l'aeroport del Prat a l'R2 i un altre tren entre Sant Vicenç i Torredembarra que ha afectat les línies R13, R16, R17 i RT1.